13 koeken van den Aldi waar je vroeger verzot op was (en stiekem eigenlijk nog altijd)

Huggy Bear
Instagram

Er zijn veel redenen om van den Aldi te houden, maar de belangrijkste reden is het superlekkere koekjesaanbod. Deze 13 heerlijke koeken nam je vroeger mee naar school en gooi je nu stiekem nog altijd in je winkelkarretje.

1. Huggy Bears

Onze favoriete koekjes vanop de speelplaats werden op dieet gezet, waardoor ze hun dikke buikjes kwijt zijn. Maar ze smaken nog altijd precies hetzelfde. En ze zitten natuurlijk nog altijd in dezelfde oranje pakjes. Oooh, de nostalgie!

2. Cartoonies

Aldi
De andere speelplaats-topper waren natuurlijk de Cartoonies. In de kleine blauwe zakjes zaten de ronde koekjes gevuld met chocola en bedrukt met een leuke tekening. Echt een plezier om op te eten en om naar te kijken!

3. Valerie-wafels

Er zijn verschillende soorten Valerie-wafels, maar de lekkerste zijn uiteraard die met een laagje chocolade. Smullen!

4. Olé

aldi.be
De fake Leo smaakt helemaal hetzelfde als de échte Leo, waardoor veel mensen geloven dat hij uit dezelfde fabriek komt. Maar of dat nu waar is of niet: Olé-koeken zijn superlekker en verdienen hun plaatsje op deze lijst dubbel en dik.

5. Jaffa Cakes

Deze namaak Pimmskoekjes kun je krijgen in twee verschillende smaken, sinaasappel en framboos, en die zijn – uiteraard – allebei hemels.

6. Knoppers

Knoppers zijn zo lekker dat je ze ondertussen ook al in andere supermarkten kan tegenkomen. Maar voor ons zullen Knoppers altijd koeken van den Aldi blijven.

7. Safari

De befaamde ‘fake dinokoeken van den Aldi’ smaken écht even goed als the real deal. En je bespaart er heel wat geld mee. CHECK. DUBBELCHECK.

8. Caramba

‘Ai Caramba’ dachten ze waarschijnlijk in de Twix-fabriek toen Aldi deze op de markt bracht, want ze lijken wel verdacht veel op hun goudverpakte koekjes. En ook qua smaak moeten ze niet onderdoen voor hun duurdere tweelingbroertjes.

9. Frangipane

Frangipane Aldi
Aldi

Getest en goedgekeurd: de frangipanes van den Aldi zijn zowaar beter dan die van Lotus. Ze hebben extra veel glazuur en confituur waardoor ze echt hemels zijn.

10. Crispy Bits

Crispy Bits Aldi
Aldi

De naam zegt het zelf, deze koekjes zijn heerlijk krokant. En ze hebben hét perfecte formaat om uit te delen want sharing is caring!

11. Race

Race Aldi
Aldi

Race is de Aldi-variant van de (dure) Mars-repen. En goed nieuws: deze koekjes zijn tegenwoordig ook te vinden in het vriesvak! IJs en koekjes, beter wordt het niet!

12. Samson-koeken

Studio 100 heeft natuurlijk superveel koeken, maar de beste koop je gewoon in den Aldi. De koekjes van je jeugdidolen zijn om duimen en vingers van af te likken.

13. New Yorkers

Er kan natuurlijk maar één koekje het beste van het beste zijn en dat is UITERAARD de New Yorker. Voor nog geen euro heb je een heel pak heerlijke chocolate chip cookies: HEMELS!

Gesponsorde artikelen