18.000 euro per maand verdienen? In Dubai hebben ze een topjob voor je staan

18.000 euro per maand verdienen? In Dubai hebben ze een topjob voor je staan

Geen ervaring maar toch drrringend geld nodig? Dan moet je naar Dubai, waar één heel goed verdienende job de jouwe kan zijn. Je hebt geen ervaring nodig, maar een interesse in gebouwen, architectuur en een goede babbel zijn wel belangrijk. Ah, en het maandloon? 18.000 euro, jawel. 

Heb je interesse in huizen, ben je toevallig op zoek naar een job, maar heb je niet veel ervaring? Dan kan je een flinke smak geld verdienen door naar Dubai te verhuizen. Een Brits makelaarskantoor is namelijk op zoek naar iemand die hun business in Dubai wil beheren, en er is eigenlijk geen reden om aan te nemen dat jij die persoon niet kan zijn.

Ervaring is niet vereist, je moet wel enthousiast zijn en de juiste houding tonen. ‘Juiste houding’, daar verstaan wij onder dat je graag met mensen moet omgaan, iets hebt voor huizen en bij voorkeur ook je plan kan trekken op je eentje. Hoewel, voor deze job moet je dan wel naar Dubai verhuizen, de verhuiskosten én zoektocht naar je nieuwe casa worden door Allsopp and Allsopp gedaan, je nieuwe baas.

18.000 euro per maand

Wat schuift dat, huizen verkopen vanuit je eigen riante villa (of bescheiden appartement) in de Arabische Emiraten? Zo’n 200.000 pond per jaar, of zo’n 18.000 euro per maand. Dubai mag dan een hoge belastingsgraag en dito levenskost hebben, je houdt er wel een stevig zakcentje aan over.

Solliciteren voor deze topjob? Dat kan hier, al moet je voor een echt gesprek wel naar Groot-Brittannië. Anderzijds, hoe ver is dat nu eigenlijk?

iStock

Gesponsorde artikelen