Left Right
scrollTop top

2 nieuwe ‘Temptation’-speculaties! Worden de singles betaald voor seks? En wat deed Pommeline die nacht bij Karim?


2 nieuwe ‘Temptation’-speculaties! Worden de singles betaald voor seks? En wat deed Pommeline die nacht bij Karim?

De eerste woensdag zonder Temptation Island: dat wordt afkicken! Al blijft het (gelukkig?) speculaties regenen? Ook vandaag weer. En meteen twee zelfs… Kregen die wilde vrijgezellen geld als ze erin slaagden om een deelnemer ‘binnen te doen’? En wat deed Pommeline de laatste avond met verleider Karim in dezelfde kamer? Zij hebben er in elk geval elk hun eigen kijk op…

Temptation Island, de koning van de reality-tv, is afgelopen. Er wordt al sinds het begin van de serie gefluisterd dat de vrijgezellen betaald werden om het programma zo spannend mogelijk te maken. Wie een deelnemer tot overspel kon drijven met een wulpse lek of een lekkere wip zou een mooie financiële bonus hebben gekregen.

“We zijn geen hoeren, hé!”

“Dat klopt niet”, beweert vrijgezel Karim in TV Familie. “Wij kregen géén geld. Ook geen bonus als we iemand kusten of zo. We kregen enkel de reis en alle uitgaven ter plaatse cadeau.”

“Een extraatje als we erin slaagden een man te verleiden?”, beaamt Saartje. “We zijn geen hoeren, he!”

VIJF

“Daar mag ik niks over zeggen”

Maar verleidster Danyla doet ons anders vermoeden. “Of we betaald werden voor onze deelname en bonussen kregen? Euh, daar mag ik niks over zeggen.”

“Ze zat op me te geilen”

En ook Karim liet vandaag van zich spreken in TV Familie. “Lize en Ken een serieus koppel zijn. Maar Merijn en Pommeline, dat blijft niet duren.” Huh? Say what!

Hij zegt dat Pommeline tijdens de laatste avond “serieus op hem zat te geilen”. OMG! Pommeline was toen nochtans head over heels op Merijn, niet? Ze zou Karim allerlei pikante woordjes toegefluisterd hebben waaronder “wil je seks met mij?”. Volgens Karim zegt dat “genoeg over een meisje als Pommeline” en is haar relatie met Merijn één grote grap. “Hoe kan je haar nu serieus nemen”, aldus Karim. “Dat mens is gewoon zó nep! Ik wens Merijn veel succes met haar!”

Maar Danyla vindt dat Karim uit zijn nek kletst. “Temptation Island is een rare basis om een relatie te beginnen. Akkoord,” geeft de verleidster toe. “Maar ik gelóóf in Merijn en Pommeline als koppel!”

Pommeline is razend

“Deze man.. ik vind het triestig dat men zo stookt,” schrijft ze op haar Facebook. Pommeline is naar eigen zeggen niet te spreken over het artikel in TV Familie. “Ik seks willen met hem? In nog geen miljoen jaar. Arrogant ventje blehh! Denkt dat hij koning is en alles kan waarmaken.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489