300 euro verdienen in no time? Help een vriend of vriendin aan een job

Zou jij ook graag zomaar 300 euro op je rekening zien verschijnen? We feel ya! Gelukkig is je netwerk van vrienden geld waard. Breng ons je most wanted friends en word slapend rijk. 

Welke vrienden zoeken we?

Giphy

Unique is op zoek naar jouw kotgenoot die net afgestudeerd is, je nicht die haar professionele bachelor afgerond heeft en je BFF die volgende maand haar masterdiploma mag afhalen. Maar ook je buurmeisje dat begonnen is aan haar zoektocht naar een eerste job of je maat van de voetbal die een nieuwe uitdaging wil aangaan, zijn absoluut welkom. Stel hen voor aan de HR-specialisten van Unique en help hen op weg naar een nieuwe job.

Wanneer krijg je jouw 300 euro?

Giphy

Als Unique erin slaagt om jouw vriend of vriendin aan het werk te zetten, krijg jij zomaar eventjes 300 euro op je rekening gestort. Hoe awesome is dat?! Daarmee kan je meteen die citytrip boeken voor deze zomer, jouw festivaltickets scoren of je volledige garderobe vernieuwen. En misschien kan je de vriend of vriendin in kwestie ook op een pint trakteren? It’s only the right thing to do ;-).

En er is nog meer goed nieuws!

Giphy

Ja, want je hoeft het niet bij één vriend te laten, je mag je hele netwerk gebruiken. Hoe meer zielen, hoe meer geld jij kan uitgeven. Zo komen al die kennissen en connecties eindelijk eens van pas.

Registreer je snel op de site van Unique en geef meteen je eerste vriend of vriendin een duwtje in de rug. Laat the money maar komen!

Meer
Lees meer...