Left Right
scrollTop top

45-jarige gearresteerd nadat hij 11-jarige met dood bedreigde in ‘Fortnite’


45-jarige gearresteerd nadat hij 11-jarige met dood bedreigde in ‘Fortnite’

Een 45-jarige gamer is gearresteerd nadat hij een 11-jarige jongen met de dood bedreigde in de game ‘Fortnite’. De New Yorker Michael Aliperti had nadat hij verloor in de game meerdere tekst- en stemberichten gestuurd naar de jongen waarin hij dreigde hem te vermoorden.

“Ik ga je met een geweer opzoeken”, schreef Aliperti in één van de berichten via Xbox. “Je bent dood. Ik kom vanavond naar je huis om je hele wereld kapot te maken.” (“I’m going to find you with a gun. You dead. I will come to your house tonight and fuck your world up. I’m gonna fucking fuck your world up.”)

Schietpartij op school

De man zou ook hebben gedreigd om de jongen op zijn school op te zoeken. De zaak werd daarom ook als een mogelijke dreiging van een schietpartij op een school behandeld.

Aliperti, een tuinaannemer met drie kinderen, wordt op het moment vastgehouden terwijl de formele aanklacht tegen hem wordt voorbereid. Zijn misdrijven kunnen leiden tot geldboetes en een mogelijke gevangenisstraf. Hij wordt onder meer beschuldigd van bedreiging met de intentie om een kind te verwonden.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899