7 dingen die singles niet meer willen horen

7 dingen die singles niet meer willen horen

Als je single bent, zijn er bepaalde dingen die iedereen je constant vraagt. Je weet ondertussen al wanneer iemand weer een domme vraag zal stellen, en moet zelfs al niet meer nadenken over het antwoord. Deze zeven dingen heb jij als single sowieso al te veel gehoord:

1. Hoe zit het met de liefde?

giphy.com

Oma, nonkel, vriendin of oude schoolvriend, het is een vraag die je in geen enkel gesprek kan vermijden. Het antwoord blijft telkens hetzelfde: slecht. En als het dan eens goed gaat, moet je dat toch niet zomaar aan iedereens neus gaan hangen?

2. Je bent gewoon nog single omdat je niet openstaat voor een relatie

giphy.com

Seriously? Hoe doe je dat zelfs, je zo openstellen voor een relatie? Een bordje met “ik ga open” rond je nek hangen? Nee, zo werkt het niet, denk ik. Ik heb gewoon nog niemand gevonden die bij me past, dat is het!

3. Misschien een beetje minder kieskeurig worden?

giphy.com

Is het dan zo erg dat ik een lijstje heb met dingen die me gelukkig maken? Ik probeer wel iemand te vinden om mijn leven mee te spenderen, hé. Niet om gewoon even mee naar de cinema te gaan. En trouwens, dankzij die persoonlijkheidstest van Parship.be vind ik in no-time de man/vrouw van mijn dromen!

4. Ja maar, wat ga jij dan doen op Valentijnsdag?

giphy.com

Goh, geen idee. Waarschijnlijk chocolade eten en een beetje naar Netflix kijken. The usual … Want eigenlijk is Valentijnsdag maar een gewone dag, maar de meeste mensen hebben dat precies nog niet door.

5. Misschien moet je een beetje vermageren?

giphy.com

What did you just say? Vermageren? Om een lief te scoren? No way … Mijn (toekomstig) lief moet me nemen zoals ik ben. En trouwens, bemoei je even met je eigen zaken.

Doe nu de gratis persoonlijkheidstest op Parship >>

6. Er zijn nog genoeg vissen in de zee

giphy.com

Ik wil geen vis, Patrice, ik wil een lief!

7. Allez, hoe kan iemand zoals jij nu nog single zijn?

giphy.com

Geen idee, you tell me!

Ben jij het ook zo beu om deze zeven dingen te horen? Maak dan hier een gratis account aan op Parship.be en vind snel de liefde van je leven. Dankzij de persoonlijkheidstest vind je meteen iemand die volledig op jou afgestemd is.

Gesponsorde artikelen