Left Right
scrollTop top

Brian Baumgartner (Kevin uit ‘The Office’) verdiende meer dan een miljoen dollar op Cameo


Brian Baumgartner The Office
© The Office

Heel wat celebs verdienen flink hun boterham met filmpjes op OnlyFans, maar da’s niet de enige plaats die lucratief is voor bekendheden. Brian Baumgartner verdiende zo al meer dan een miljoen dollar (890.000 euro) met filmpjes op Cameo en daarbij kon hij gewoon z’n kleren aanhouden.

Brian Baumgartner is vooral bekend voor z’n rol als Kevin Malone in The Office US. Sinds die rol heeft hij vooral kleine rolletjes gehad in andere series en films, maar toch verdient hij nog grof geld. Dat doet hij nu via het platform Cameo.

Meer dan 1 miljoen dollar

In een interview met BBC vertelde Brian Baumgartner dat hij al meer dan een miljoen dollar (890.000 euro) verdiende met Cameo. Dat is een website waarop je filmpjes kan kopen van een bekend figuur. Daarbij kan je zeggen wat je wil dat er gezegd wordt in het filmpje.

Baumgartner is een van de populairste celebrity’s op het platform met meer dan 6.000 fans. Daardoor heeft hij ook al meer dan een miljoen dollar verdiend met het maken van de filmpjes. Op het account van Brian Baumgartner zijn de prijzen van z’n video’s te vinden. Een persoonlijke boodschap voor privégebruik, bijvoorbeeld een filmpje voor iemands verjaardag, kost 198 euro. Voor een pakket voor bedrijven tel je 2.200 euro neer.

Voldoening

De reviews van Baumgartner zijn overwegend positief en ook de filmpjes van de reacties van zijn “klanten” tonen dat ze enthousiast zijn over de filmpjes. “Dit is hoe ik Cameo zie”, klinkt het bij Baumgartner. “Dit gaat niet over mij of over een boodschap van mij. Ik zie het als een poging van twee mensen om een connectie aan te gaan. Het geeft hen een moment dat ze samen delen. Dat is waar ik mij op focus en hoe mensen ervan genieten. Ik haal er veel voldoening uit.”

De acteur haalt daarbij een voorbeeld aan van een vader en een dochter die altijd samen naar The Office keken. “Zij studeert nu ergens anders, maar ze zoeken een manier om dichter bij elkaar te zijn. Een boodschap van mij kan hen dan terugbrengen naar een moment dat ze samen deelden.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…