9 superleuke ideeën om de zomer van 2018 te starten

Voor de studenten onder ons is het nog even afzien. Maar binnen enkele weken kan de zomervakantie eindelijk beginnen. Om die goed in te zetten, geven we je alvast enkele tips mee:

1. Maak een bucketlist met gekke dingen die je wil doen

Giphy

Een hele dag naakt in je huis rondlopen? Een Instagramprofiel van je huisdier maken? Alles is mogelijk! 😉

2. Zoek verkoeling…

Giphy

Niets is zo heerlijk als na een zwoele zomerdag een frisse duik te nemen. Daarnaast beweeg je ook veel tijdens het zwemmen, dus het is ook een leuke work-out. Double score!

3. … met je opblaasbare flamingo

Giphy

Een onmisbaar gadget in elk zwembad. Al lang op zoek naar een exemplaar? Open dan nu een gratis zichtrekening bij Hello Bank! en krijg er bovenop een kleine roze flamingo zwemband.

4. Organiseer een tuinfeest of een BBQ voor je vrienden/familie…

Giphy

Soms is het moeilijk om met je vrienden/familie af te spreken in de zomervakantie. Organiseer daarom een feest, waarop jullie allemaal aanwezig kunnen zijn.

5. … en maak waterijsjes als dessert

Giphy

Natuurlijk kan je deze ook op andere dagen maken. Want zo’n verfrissend tussendoortje smaakt altijd 😉 !

6. Zoek een vakantiejob…

Giphy

Om leuke dingen te doen heb je natuurlijk geld nodig. Daarom kan je in het begin van de zomer werken zodat je op het einde van de vakantie nog volop kan genieten zonder dat je krap bij kas zit.

7. … en open een nieuwe rekening zodat je je inkomsten en uitgaven goed kan bijhouden

Giphy

Je wil natuurlijk niet dat je geld van je vakantiejob meteen op is. Dankzij een nieuwe of extra zichtrekening kan je een mooi overzicht behouden over wat je allemaal hebt verdiend en wat je dus nog kan uitgeven. Wil je graag wat extra geld voor tijdens de zomer?

Maak dan nu een gratis zichtrekening aan bij Hello Bank! en ontvang meteen 50 euro.

8. Leef je uit tijdens een muziekfestival

Giphy

Goed weer, heerlijke muziek en een frisse pint, wat wil een mens nog meer?

9. Last but not least, trakteer jezelf op enkele nieuwe zomeroutfits

Giphy

Natuurlijk heb je nieuwe kledij nodig om de zomermaanden door te komen. Al was het maar om indruk te maken tijdens een festival of tuinfeest.

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de ludieke actie van Hello Bank!? Open dan nu een gratis zichtrekening bij deze online bank en krijg als cadeau een kleine opblaasbare flamingo zwemband of 50 euro. Opgelet, wees er snel bij, want deze actie loopt maar tot het einde van deze maand.

Meer
Lees meer...