9 tips om aan een lief te geraken als West-Vlaming

Oh, West-Vlamingen, we zijn een ras apart. Dat accent, die cultuur, we zijn echt onweerstaanbaar. Ben jij een West-Vlaming in hart en nieren maar ben je toch nog single? Dan zullen deze 9 tips je zeker helpen.

1. Gebruik dat prachtige accent in je voordeel

giphy.com

West-Vlaams is een romantische taal, dat weet iedereen. Toch zijn er een aantal woorden of uitspraken die meer succes hebben dan andere. Gebruik die dan ook in je voordeel. Probeer woorden zoals “muggengeheugen”, “klutters”, “wuk” en “stuttn” in je conversatie te gebruiken en dan sla je in een mum van tijd iemand aan de haak.

2. Ruzie? Geen sprake van!

giphy.com

Buiten je crush overtuigen, kan je je accent ook gebruiken om jezelf te beschermen. Ruzie met je date? Haal gewoon je accent boven! Dan kan hij/zij niet verstaan wat je zegt. Jij kan erop los schelden terwijl hij/zij gewoon prachtig gebrabbel hoort.

3. Toon het beste van jezelf

giphy.com

Wat is het eerste dat bij je opkomt als je aan West-Vlamingen denkt? Harde werkers, inderdaad! Toon iedereen wat je kan en hoe je in elkaar zit. Wees zelfzeker en doe je ding. Laat je persoonlijkheid uitstralen en dan komt alles vanzelf in orde. En als dat toch niet het geval is, kan je nog altijd de gratis persoonlijkheidstest van Parship doen! Dan vind je sowieso iemand die perfect bij je past.

4. Ga samen een luchtje scheppen …

giphy.com

Die pure boerenlucht, daar gaat toch niets boven? Vergeet uitlaatgassen en drukke banen, neem je crush gewoon mee naar de boerenbuiten en hij/zij valt zonder twijfel meteen in je armen. Hetzij door de verse lucht … of door een verse koeienstront.

5. … of neem hem/haar mee op avontuur

giphy.com

De ideale plaats voor een date? Picknicken in de laadbak van een tractor middenin een veld. Is er een windmolen in de buurt? Nog beter! Loop net als in de films door maïsvelden en kijk naar de sterren vanop een hooibaal. Succes verzekerd!

6. Set the mood met jouw muziek

giphy.com

Een date is niets zonder wat achtergrondmuziek. Met klassiekers van Flip Kowlier, Lucy Loes of Preuteleute mag je er zeker van zijn dat dit niet je laatste date is.

7. Toon je cultuur

giphy.com

Van traditionele zang tot een lokale specialiteit, elk dorp in West-Vlaanderen heeft iets unieks te bieden. Neem je crush mee naar Brugge of Ieper en toon jouw afkomst. Daar kan je namelijk niet anders dan verliefd worden. Flanders Expo? Zo romantisch!

8. Ga buiten je (comfort)zone

giphy.com

West-Vlaanderen mag dan wel de mooiste plaats op aarde zijn, de kans dat je jouw soulmate er ontmoet, is redelijk klein. Wees niet bang om België te ontdekken en je charmes ook op andere plaatsen boven te halen. Ben je toch wat onwennig? Ga dan gewoon online op zoek naar jouw ware! Met Parship is die klus in no time geklonken.

9. Pas je kleding aan.

giphy.com

Je mag dan wel West-Vlaming zijn, maar ziet je omgeving dat ook? Mensen moeten zoiets weten nog voor je begint te praten. De ideale manier om dat te doen, is om bijvoorbeeld je kledij aan te passen. Rubberen laarzen, een petje en een T-shirt met “I <3 Blankenberge”, meer heb je niet nodig!

Geen tijd te verspillen? Start je zoektocht dan meteen via Parship.be. Met de gratis persoonlijkheidstest sta je voor je ’t weet aan het altaar. En misschien wel met een West-Vlaming!

Meer
Lees meer...