Rachel Bilson en Melinda Clarke willen zeker een nieuw seizoen van ‘The O.C’

The O.C. was wellicht een van de meest populaire series in de jaren 2000. Actrices Rachel Bilson en Melinda Clarke zien een nieuw seizoen van de serie helemaal zitten.

In een promotie voor hun nieuwe podcast Welcome To The O.C., Bitches!, die dinsdag online verscheen, hebben actrices Rachel Bilson en Melinda Clarke elkaar geinterviewd. In de podcast praten ze met de acteurs die meespeelden in The O.C.. “Ik weet dat we al gepraat hebben over een mogelijke reünie, over nog eens allemaal samenkomen. Iedereen ziet dat zeker zitten. Maar een reboot zou fantastisch zijn. Ik denk dat het in de handen is van makers en producers Josh Schwartz en Stephanie Savage. Er is nog een lange weg te gaan, dus misschien komen ze er wel uit. Dat zou leuk zijn!”, zei Bilson tegen Clarke.

Bilson keek zelf nooit

In de podcast spreken de twee actrices over elke aflevering van de serie. Voor Bilson is het de eerste keer dat ze echt naar de serie heeft gekeken. “Ik kwam tot de vaststelling dat ik bijzonder weinig onthouden heb van die periode en niet weet wat er allemaal gebeurt in de serie. Het wordt leuk om de gevoelens met elkaar te delen en ons misschien te voelen als de kijkers die voor het eerst te serie zien”, zei Rachel Bilson.

Ryan en Marissa

De serie speelt zich af in Orange County (O.C.) in Californië. Daar wonen heel wat rijke families. Een van die families, de Cohens, nemen tiener Ryan (Ben McKenzie) in huis. Die wordt verliefd op medestudente Marissa Cooper (Mischa Barton). Seth Cohen, de zoon van de familie gespeeld door Adam Brody, wordt dan weer verliefd op de beste vriendin van Marissa, Summer. De serie liep van 2003 tot 2007 en was vooral populair bij jongeren.

Meer
Lees meer...