Op deze 17 hotties hadden we in de nillies allemaal een crush (maar hoeveel herken je er nu nog?)

De nillies waren ongetwijfeld de beste tijd om een tiener te zijn. De hotties lagen voor het rapen en elke week zat er bij de Joepie wel een nieuwe poster om boven je bed te hangen. Deze 17 knapperds zijn we na al die jaren nog steeds niet vergeten. <3

1. Blinker

YouTube

Joren Seldeslachts stal ons hartje als de dappere Blinker. De blonde slimmerik reed rond met zijn bakfietsbioscoop en loste alle mysteries op. WAT EEN HELD! <3

YouTube

Joren Seldeslachts is nog steeds een succesvolle acteur en was onder andere te zien in Spitsbroers (VTM) en Nieuw Texas (Eén). Hij is nu waarschijnlijk dubbel zo groot als toen hij Blinker speelde, maar hij kan ons NOG ALTIJD krijgen.

2. Jonas van X!NK

YouTube
De jongens van X!NK werden in 2003 de eerste Belgische inzending voor Eurosong For Kids. We schreeuwden mee met De Vriendschapsband, maar het was vooral frontman Jonas Meukens die ons tienerhartje sneller deed slaan. Jonas is nu nog steeds actief in de muziekwereld. Hij is zelfs de frontman van twee bands: de indieband Get Off My Shoes en het iets ruigere The Waiting Game.

3. Simon MC

YouTube
De stoere rapper Simon MC was de ultieme bad boy. Hij deed belleke trek *DING DONG* en rapte écht te gek. Simon MC is opgegroeid tot een zeer knappe jongeman. Hij liet de muziekwereld achter zich en heeft nu een succesvolle carrière in de mode.

4. Rémi Minnebo

YouTube
Ook de liefhebbers van bravere jongens kwamen in 2003 aan hun trekken. Rémi zong zijn nummer Duizend Dromen, terwijl wij maar één droom hadden: Rémi als onze boyfriend, PLEASE. (En ja: wij vragen ons ook nog steeds af waarop dat meisje aan het blazen is.) Tegenwoordig is Rémi de zanger van de band Radial Sequence en wie heel goed kijkt zal een bekend gezicht zien aan de drums van deze band. JA, dat is Niels van X!NK.

5. Max Colombie

YouTube
We maakten voor het eerst kennis met Max Colombie in 2005, toen hij met de romantische ballad Voor Eeuwig deelnam aan Eurosong For Kids. Check hoe nerveus hij was, SUPERSCHATTIG. Kleine jongens worden groot en nu kennen we Max Colombie natuurlijk als de excentrieke frontman van Oscar And The Wolf. Maar Max, we zijn je belofte nog niet vergeten: WIJ BLIJVEN SAMEN VOOR EEUWIG!

6. Oliver

YouTube
In 2008 verdronken we in de ogen van de romantische ziel Oliver. De blonde krullenbol zong in Shut Up over z’n stukgelopen relatie, maar kreeg na zijn passage in Eurosong For Kids aanzoeken à volonté. Oliver won in 2014 Humo’s Rock Rally met zijn band Warhola. En wie oh wie spotten we daar aan de drums??? JAWEL, onze vriend Niels van X!NK verzorgt ook hier de drumpartijen. Maar uiteraard kennen we Oliver vooral van die andere razend populaire band, Bazart.

7. Matt

YouTube
Matthieu Terryn, Matt voor de vrienden, zong over De allermooiste van de klas. Maar wij wisten wel dat hij eigenlijk zelf de allermooiste van de klas was.

Matt is trouw gebleven aan onze taal en is tegenwoordig de frontman van de alternatieve Nederlandstalige band Bazart, waarin ook Oliver meespeelt. Het is overduidelijk: Matt is nog steeds de allermooiste van de klas. <3

8. Troy Bolton van High School Musical

Giphy
De musicalreeks High School Musical heeft een speciaal plekje in ons hart. Niet alleen zaten de films boordevol met catchy nummers, we leerden ook de piepjonge (en SUPERHOTTE) Zac Efron kennen. We waren dan ook STIKJALOERS op Vanessa Hudgens die hem niet enkel in de films maar ook in real life aan de haak wist te slaan. LUCKY B*TCH.
Giphy
Zac Efron is nooit echt verdwenen uit de aandacht. Hoewel we als tiener dachten dat het niet kon, is Zac Efron nu nóg knapper geworden. Heb je die spieren al eens goed bekeken?? *kwijl*

9. Pieter van Spring

YouTube

Spring zat vol hotties, maar Pieter (Steven Bossuyt) was ongetwijfeld de beste keuze. De broer van Katrijn met de aan-zijn-hoofd-vastgelijmde-pet was superlief en minstens even getalenteerd. Die pet was dus sowieso gemaakt van boyfriend material.

Youtube
Pieter verhuisde in 2005 naar Australië en brak zo ons hart. Gelukkig zagen we hem enkele jaren later al weer terug. Steven Bossuyt kwam terug aan de oppervlakte als zanger van de band Sherman, bekend van de hit On Your Side. Maar voor ons zal hij toch altijd Pieter van Spring blijven. <3

10. The Jonas Brothers

Giphy
De broers Kevin, Joe en Nick Jonas verdeelden onze vriendengroep. Want iedereen had z’n favorietje en was daar héél overtuigd van. Het was ofwel de lieve Kevin, ofwel de stylish Joe ofwel de schattige Nick. NO WAY dat je ze alle drie even knap vond. JE MOEST KIEZEN: *OOOOH, THIS IS AN SOS*
Giphy
De Jonas Brothers gingen elk hun eigen weg. Kevin is ondertussen getrouwd en vader van een dochtertje. Joe en Nick bleven actief in de muziekwereld. Joe bracht in 2015 zijn eerste album uit met zijn band DNCE en Nick heeft nu een succesvolle solocarrière. Nick deed een tijdje terug ook een SUPERHETE fotoshoot. De schattige Nick is officieel verleden tijd.

11. Sam van THUIS

YouTube
Ook in onze favoriete soap vonden we een hottie. Jaren voor we kennis maakten met de ULTIEME THUIS-HUNK Toon, was het Sam Bastiaens (Ronny Daelman) die ons hart sneller deed slaan. Sam (niet te verwarren met Sam, de dochter van Simonneke) was het neefje van Marianne en de állereerste vlam van Femke. Ronny Daelman werkte een tijdje in de immobiliën, maar zal binnenkort weer te zien zijn op televisie. Hij zal een gastrol spelen in, je raadt het nooit, de eeuwige concurrent van Thuis: Familie.

12. Peter de Ketnet-wrapper

In onze jeugd was er natuurlijk ook een grote rol weggelegd voor de Ketnet-wrappers. Ze waren met velen, maar eentje was echt de hoofdprijs. Je hoopte dan ook iedere keer dat het Peter was die je tekening zou tonen op tv. <3 Peter Pype werkte na zijn Ketnet-carrière mee aan Vlaanderen Vakantieland, waar we konden zien dat Peter nog steeds ULTRAKNAP is. Sinds het einde van het reisprogramma werkt Peter als professor aan de toneelacademie van Maastricht. VOELEN JULLIE PLOTS OOK DIE DRANG OM TONEEL TE GAAN STUDEREN IN NEDERLAND?

13. Bill Kaulitz van Tokio Hotel

Giphy

De Duitse rockers van Tokio Hotel veroverden in 2007 de hitlijsten met Through The Monsoon (Durch den Monsun). De opvallende looks van frontman Bill Kaulitz waren voer voor discussies. You loved him or you hated him. De androgyne zanger met de gigantische haardos liet je sowieso niet onberoerd.

Geloof het of niet, Tokio Hotel bestaat nog steeds. Hun topjaren zijn dan wel voorbij, maar Bill is nog steeds de excentriekeling die hij bijna 10 jaar geleden was. Zijn lange lokken ruilde hij in voor een hoogblonde korte coupe en hij koos voor een unieke kledingstijl. Inclusief bontjassen en glitters.

14. Pim van Star Academy

YouTube
In 2005 werd, tegen alle verwachtingen in, Katerine de eerste en enige winnares van Star Academy. Wij vielen van shock bijna van onze stoel omdat het niet de BLONDE GOD PIM was die met de hoofdprijs naar huis ging. Het tieneridool eindigde op een vierde plaats, maar was voor ons de absolute NUMMER 1! Pim ging na Star Academy aan de slag bij JIMtv en zong ook nog even mee met de Ketnetband. Nu lijkt hij compleet van de aardbol verdwenen. Maar we missen hem en zijn blonde stekeltjes nog elke dag. <3

15. Dean van Idool

YouTube
In die andere talentenjacht, Idool, maakten we in 2007 kennis met Dean Delannoit. Dean kwam, zag en overwon. De knappe jongeman had na de wedstrijd een dikke hit met het nummer So Many Ways. Every day and every night, I’m waiting for your love, Dean! Dean startte in 2012 samen met Dennis en Kevin van Idool 2011 de boysband 3M8S. Ze brachten enkele singles uit, maar kozen er al snel voor om elk hun eigen weg te gaan. Dean richt zich sindsdien tot een ouder publiek met Nederlandstalige nummers.

16. Jesse McCartney

Giphy
“I don’t want another pretty face, I want just anyone to hold.” Geef het maar toe, ook jij zong dit nummer luidkeels mee. Beautiful Soul zorgde voor de doorbraak van Jesse McCartney en teenagers over de hele wereld versierden hun slaapkamer met posters van de knappe zanger.
Giphy
Jesse bracht na Beautiful Soul nog enkele minder populaire nummers uit en werkte mee aan de nummers van andere artiesten. Sinds kort werkt de nu bruinharige zanger aan zijn comeback, waarbij hij nog steeds Beautiful Soul live brengt. En dat klinkt nog steeds EVEN GEWELDIG als 13 jaar geleden. <3

17. Seth Cohen uit The O.C.

Giphy
Adam Brody speelde in The O.C. de nerdy maar oh zo schattige Seth Cohen. We vielen als een blok voor de hopeloze romanticus en vroegen ons af waarom de nerds op onze school er niet zo uitzagen als Seth.

Gesponsorde artikelen