Dua Lipa kondigt extra concert aan in het Sportpaleis

Dua Lipa kondigde vorige week haar nieuwe wereldtournee aangekondigd. Het gaat om de tour die samenhangt met haar album ‘Radical Optimism’, dat eerder dit jaar verscheen. Oorspronkelijk stond ze twee dagen in het Sportpaleis, maar daar wordt nu nog een extra concert aan toegevoegd.

Afgelopen zomer was Dua Lipa een van dé hoogtepunten van Rock Werchter. Tijdens haar optreden bracht ze al heel wat nummers van het album ‘Radical Optimism’, dat in mei verscheen. Het gaat al om het derde studioalbum van Dua Lipa na ‘Dua Lipa’ en ‘Future Nostalgia’. Volgend jaar trekt de zangeres opnieuw op wereldtournee en daarbij zal ze halthouden in ons land. Veel Belgen wilden erbij zijn, want twee concerten in het Sportpaleis bleken niet genoeg.

‘Radical Optimism’-tour

Bij de aankondiging van de ‘Radical Optimism’-tour stonden er al twee optredens gepland in het Sportpaleis van Antwerpen. Het ging daarbij om concerten op woensdag 11 en vrijdag 13 juni. Maar door de grote vraag naar tickets heeft Dua Lipa nu nog een extra concert toegevoegd in ons land. Het gaat om een concert op donderdag 12 juni, waardoor de zangeres dus drie avonden op rij op het podium van het Sportpaleis te zien zal zijn.

Tickets voor de extra show in het Sportpaleis van Antwerpen gaan op maandag 23 september om 10 uur in voorverkoop. Je kan dan via deze link tickets proberen te bemachtigen. Er zijn ook nog steeds enkele tickets te koop voor de concerten op woensdag 11 en vrijdag 13 juni. Deze kan je hier kopen.

Meer
Lees meer...