‘Wizards Beyond Waverly Place’ krijgt officiële trailer

Disney heeft de officiële trailer gelost voor Wizards Beyond Waverly Place. Het gaat – zoals de titel al doet vermoeden – om een sequel van de populaire Disneyreeks Wizards of Waverly Place. De sequel is vanaf volgende maand te zien op Disney Channel en Disney+.

Nadat we recent al de eerste beelden van Wizards Beyond Waverly Place te zien kregen, heeft Disney nu ook de officiële trailer gelost voor de sequel van de Disney Channel-reeks Wizards of Waverly Place.

Wizards Beyond Waverly Place

Wizards of Waverly Place volgt de volwassen Justin Russo (David Henrie), die probeert om een normaal leven te leiden met zijn familie, bestaande uit zijn vrouw Giada (Mimi Gianopulos) en hun kinderen Roman (Alkaio Thiele) en Milo (Max Matenko). Op een dag staan Alex Russo (Selena Gomez) en de jonge Billie (Janice LeAnn Brown) aan de deur. Ze hebben hulp nodig, waardoor Justin moet terugkeren naar zijn roots om de jonge Billie te trainen.

In de officiële trailer van Wizards Beyond Waverly Place krijgen we te zien hoe Alex bij Justin aankomt en uitlegt dat Billie bijzonder is, maar begeleiding nodig heeft. Vervolgens krijgen we al enkele trainingen te zien waarbij duidelijk wordt dat Billie geen makkelijke student is.

De regie is in handen van Andy Fickman. Het script komt van Jed Elinoff en Scott Thomas. Zowel Selena Gomez als David Henrie zijn betrokken bij de reeks als executive producer. 

Bekijk hier de officiële trailer:

Wizards Beyond Waverly Place verschijnt vanaf dinsdag 29 oktober op Disney Channel. Eén dag later is de reeks ook te vinden op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...