‘Wizards of Waverly Place’ komt terug mét Selena Gomez en David Henrie

Goed nieuws voor de fans van nostalgie! Er komt namelijk een sequel van Wizards of Waverly Place. Dat hebben Selena Gomez en David Henrie laten weten via Instagram. Wanneer de serie precies zal verschijnen en waarover het precies zal gaan, is nog niet bekend.

Ondertussen is Selena Gomez als actrice vooral bekend door haar rol in Only Murders in the Building, maar alles begon voor haar op Disney Channel. Daar was ze tussen 2007 en 2012 te zien in de populaire serie Wizards of Waverly Place. Voor velen hoort die reeks thuis in het lijstje van nostalgische series als Hannah Montana en Zach & Cody. Nu keren Gomez en haar collega David Henrie terug voor een sequel.

Wizards of Waverly Place

De serie Wizards of Waverly Place is zonder twijfel een van de populairste Disneyseries ooit. De reeks kwam in 2007 voor het eerst op de zender en telde uiteindelijk vier seizoenen. Dat was goed voor een totaal van 106 afleveringen.

In de reeks volgden we de familie Russo. Die bestond uit Alex (Selena Gomez), Justin (David Henrie) en Max Russo (Jake T. Austin). Zij wonen samen met hun ouders in Greenwich Village, een buurt in New York. De drie hebben allemaal magische krachten. Die moeten ze zien te trainen om uiteindelijk de magie van hun familie te kunnen overnemen.

Sequel

Wizards of Waverly Place groeide dus uit tot een iconische reeks voor kinderen die opgroeiden in de jaren 2000 en 2010. Die kinderen van toen zijn sinds gisteren in de zevende hemel, want acteurs Selena Gomez en David Henrie hebben namelijk aangekondigd dat ze werken aan een sequel van de reeks.

“De Russo’s kijken ernaar uit om terug deel uit te maken van jouw familie. Maar deze keer zijn we groter geworden. In 2024 komt de magie terug”, laat Henrie weten bij een foto van het script. Waarover de reeks precies zal gaan, valt nog af te wachten. Het is alleszins opvallend dat Disney beslist om van Wizards of Waverly Place wel een sequel te maken terwijl die van Lizzie McGuire laatst nog werd afgevoerd.

Meer
Lees meer...