Dit is waarover de gecancelde reboot van ‘Lizzie McGuire’ ging gaan

Vier jaar geleden dropte actrice Hilary Duff leuk nieuws. De successerie Lizzie McGuire zou namelijk terugkeren voor een reboot. De opnames waren al begonnen en alle plannen waren al gemaakt, maar toch werden die uiteindelijk on hold gezet. Kort daarna werd de stekker uit het project getrokken. Ondertussen heeft een van de scenaristen via TikTok laten weten over wat de reeks precies zou gegaan zijn.

Iedereen was er klaar voor. De terugkeer van Lizzie McGuire. Actrice Hilary Duff liet enkele jaren geleden weten dat ze terug in de rol van Lizzie zou kruipen in een reboot van de serie. Die nieuwe reeks zou exclusief op Disney+ te zien zijn, maar later besliste Disney om toch afstand te nemen van de productie omwille van meningsverschillen met de originele makers.

Lizzie McGuire

Lizzie McGuire is een Disneyreeks die verscheen tussen 2001 en 2004. Naast de twee seizoenen van de reeks is er ook een film uitgekomen. Die had de toepasselijke titel The Lizzie McGuire Movie en kwam uit in 2003.

Ongeveer twintig jaar later zou er dus een reboot komen waarin we een 30-jarige Lizzie McGuire te zien zouden krijgen. De eerste twee afleveringen van de reboot werden al opgenomen, maar nadat showrunner Terri Minsky ontslagen werd, viel de volledige productie plat.

Verhaallijn

Ondertussen is er geen sprake meer geweest van de reboot. Toch heeft scenarist Jonathan Hurwitz ondertussen via TikTok meer bekendgemaakt over de verhaallijn. Die zullen fans waarschijnlijk dus nooit te zien krijgen, maar toch is het voor velen fijn om te weten wat ze precies van plan waren met de personages.

In een video van drie minuten vertelt Hurwitz onder andere dat Lizzie een succesvol leven in New York zou leiden, maar ook vooral dingen zou doen die een normale vrouw van 30 doet. Daarbij horen jammer genoeg ook minder fijne en soms dramatische dingen zoals bedrog, overspel, ruzies, enzovoort.

Ethan en Lizzie

Zo zou Lizzie (Hilary Duff) in New York werken als interieurarchitect. Daarnaast zou ze daten met een knappe chef uit de stad, maar die relatie komt onder druk te staan als ze erachter komt dat hij haar bedroog met haar beste vriendin.

Om te bekomen van alle drama trekt Lizzie opnieuw naar haar ouderlijk huis in Californië, waar de animatieversie van het personage haar opwacht. Er zou ook slecht nieuws zijn voor de fans van Lizzie en Gordo (Adam Lamberg), want in de reeks zouden de twee niet meer samenkomen. Wie wel op de radar van het hoofdpersonage komt, is Ethan (Clayton Snyder).

Bekijk de volledige video op TikTok of hieronder:

@jonathanhurwitz Replying to @kujorg Consider the ☕️ spilled 🤭 #lizziemcguire #lizziemcguirereboot #hilaryduff #arianagrande #bangs #greenscreen ♬ original sound – jonathanhurwitz
Meer
Lees meer...