‘Lizzie McGuire’-reboot nog niet uitgesloten volgens actrice Hilary Duff

Drie jaar geleden dropte actrice Hilary Duff leuk nieuws. De successerie Lizzie McGuire zou namelijk terugkeren voor een reboot. De opnames waren al begonnen en alle plannen waren al gemaakt, maar toch werden die uiteindelijk on hold gezet. Kort daarna werd de stekker uit het project getrokken. Toch laat Duff nu weten dat een reboot nog steeds een mogelijkheid is.

Iedereen was er klaar voor. De terugkeer van Lizzie McGuire. Actrice Hilary Duff liet enkele jaren geleden weten dat ze terug in de rol van Lizzie zou kruipen in een reboot van de serie. Die nieuwe reeks zou exclusief op Disney+ te zien zijn, maar later besliste Disney om toch afstand te nemen van de productie omwille van meningsverschillen met de originele makers.

Lizzie McGuire

Lizzie McGuire is een Disneyreeks die verscheen tussen 2001 en 2004. Naast de twee seizoenen van de reeks is er ook een film uitgekomen. Die had de toepasselijke titel The Lizzie McGuire Movie en kwam uit in 2003.

De reboot van de serie zou vooral focussen op een ondertussen 30-jarige Lizzie McGuire die na al die jaren in New York woont. De eerste twee afleveringen werden gemaakt door de originele showrunner Terri Minsky, maar die werd na het opnemen van die afleveringen door Disney ontslagen. Nadien viel de productie plat, en begon de onduidelijkheid.

Waterkans

Uiteindelijk werd de reeks dus afgevoerd. Maar dat wil niet zeggen dat de acteurs niet langer willen deelnemen aan een nieuwe reboot. Dat laat ook actrice Hilary Duff, die ondertussen schittert in How I Met Your Father, weten in een interview met Andy Cohen in Watch What Happens Live.

Wanneer Duff de vraag krijgt of ze ooit nog zou terugkeren als Lizzie, was het antwoord positief. “Natuurlijk. Als ik het een goed verhaal vind, dan zou ik er zeker deel van willen uitmaken”, vertelt ze. “Ik denk dat ons vorige plan verloren is gegaan in de opstart van Disney+, maar ik ben optimistisch voor een nieuwe kans in de toekomst.”

Bekijk het interview hier:

Meer
Lees meer...