Selena Gomez reageert op geruchten rond gesprek met Taylor Swift op Golden Globes

Afgelopen weekend vond de uitreiking van de Golden Globes plaats. Daarbij passeerden heel wat bekende acteurs, actrices en andere persoonlijkheden de revue. Ook actrice en zangeres Selena Gomez was aanwezig en zorgde misschien wel voor hét beeld van de avond. Gomez laat ondertussen weten wat er die avond echt is gebeurd en gezegd.

Het is een beeld dat al sinds zondag de ronde doet: zangeres Selena Gomez fluistert zangeres Taylor Swift iets toe tijdens de Golden Globes en Swift reageert nogal in shock. Al snel na het gesprek was de video overal op sociale media te zien. Het meest opvallende daarbij was dat je niet kon horen wat er gezegd werd, waardoor het gissen meteen begon. Volgens het internet roddelden de twee over acteur Timothée Chalamet en zijn vriendin Kylie Jenner. Daar blijkt niets van aan te zijn.

Roddels

Fans van zangeressen Selena Gomez en Taylor Swift weten dat de twee al langer goede vriendinnen zijn van elkaar. Afgelopen weekend waren ze allebei aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globes, waar Selena Gomez genomineerd was met haar serie Only Murders in the Building. Tijdens een korte pauze besloot de actrice en zangeres een bezoekje te brengen aan Swift.

Dat korte bezoekje zorgde uiteindelijk voor de meest virale video van de awards. Op die video is te zien hoe Selena Gomez iets tegen Taylor Swift vertelt, waarna die verrast reageert. Al snel gingen de ‘liplezers’ aan het werk. Die meenden dat het gesprek over acteur Timothée Chalamet en Kylie Jenner ging en dat Gomez aan haar vriendinnen vertelde “dat ze met Timothée op de foto wilde maar Kylie ‘neen’ zei”.

Reactie

Hoewel er geen bewijs was van wat er precies gezegd werd, begon het grootste deel van het internet echt in die theorie te geloven. De situatie werd uiteindelijk zo uitvergroot dat Selena Gomez gisteren besloot om te reageren. Dat deed ze als reactie op een video op Instagram. “Neeeeee, ik vertelde Taylor over twee van m’n vrienden die samen iets gedaan hebben. Niet dat het jullie zaken zijn”, schrijft ze.

Meer
Lees meer...