Selena Gomez en Jordan Peele gaan samen nieuwe reeks maken

Selena Gomez en Jordan Peele gaan hun krachten bundelen om een nieuwe reeks te maken. De reeks zal een bewerking zijn van de graphic novel Coyotes van Sean Lewis en zal te bekijken zijn op Prime Video.

Actrice en zangeres Selena Gomez en comedian Jordan Peele zullen samenwerken aan een nieuwe reeks. De serie wordt een productie van Monkeypaw Productions, de studio van Jordan Peele, en Selena Gomez zal als executive producer betrokken zijn bij de reeks, samen met Sean Lewis, de originele bedenker van het verhaal. Selena Gomez was in het verleden al actief als executive producer voor Only Murders In The Building waarin ze ook een van de hoofdrollen speelt. Jordan Peele maakte in het verleden dan weer films als Us, Get Out en recent nog Nope.

Coyotes

De nieuwe reeks wordt een verfilming van de graphic novel Coyotes van Sean Lewis. De graphic novel wordt omschreven als “Kill Bill meets The Last of Us” en speelt zich af in de City of Lost Girls, dat zich bevindt op de grens van de woestijn. De samenleving wordt geteisterd door “weerwolven” die hen een voor een meesleuren. We volgen Officier Frank Coffey, die probeert om te onderzoeken wat er juist aan de hand is. Hij maakt kennis met Red, een jong meisje met een katanazwaard en een missie. Zij wil de weerwolven vermoorden. Maar al snel wordt duidelijk dat de weerwolven niet zijn wat ze lijken.

Coffey en Red besluiten om samen te werken om een einde te maken aan de verdwijningen van de vrouwen uit de City of Lost Girls. Het wordt een thriller die een grote impact heeft op hun vrienden en geliefden.

Release

De reeks zal dus gemaakt worden door Monkeypaw Productions, het productiehuis van Jordan Peele, met Selena Gomez en Sean Lewis, de auteur van de graphic novel, als executive producer. Het is voorlopig nog niet duidelijk of Selena Gomez ook te zien zal zijn in de reeks, zoals wel het geval is bij Only Murders In The Building, een andere reeks waarvoor ze executive producer is.

De productie van de reeks ging enkele maanden geleden van start, maar er zijn voorlopig nog geen acteurs gecast. Op dit moment ligt de productie ook stil door de aanhoudende staking van scenaristen in de Verenigde Staten. Het is dus nog onduidelijk wanneer de reeks zal verschijnen op Prime Video.

Meer
Lees meer...