‘Golden Globes’-gesprek tussen Taylor Swift en Selena Gomez gaat viraal terwijl fans gissen naar onderwerp

Gisteren vonden in de Verenigde Staten de Golden Globes plaats. Dat zijn prijzen die elk jaar worden uitgereikt aan de beste series en films. Zoals gewoonlijk waren er ook deze editie weer heel wat bekende gezichten aanwezig. Zo ook zangeressen Selena Gomez en Taylor Swift. Zij hadden elkaar alvast heel wat te vertellen en dat viel ook op bij de fans.

Het nieuwe jaar staat ook in teken van allerlei awardshows. In België krijgen we deze maand de MIA’s en de Kastaars! maar voor de écht grote shows moeten we ons toch nog steeds naar de Verenigde Staten begeven. Volgende week vinden daar de Emmy’s plaats, maar ook deze week kwamen al heel wat belangrijke namen samen tijdens de Golden Globes.

Natuurlijk draaide het tijdens die awardshow om de prijzen, maar toch waren het Selena Gomez en Taylor Swift die nadien op sociale media met de meeste aandacht gingen lopen. Zij hielden namelijk een opvallend gesprek waar nu massaal over gespeculeerd wordt.

Roddels

Fans van zangeressen Selena Gomez en Taylor Swift weten dat de twee al langer goede vriendinnen zijn van elkaar. Gisteren waren ze allebei aanwezig tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Bij Taylor Swift ging het om een girlsdate met een van haar goede vrienden Keleigh Sperry Teller, maar bij Selena Gomez stond er meer op het spel. Zij was met de reeks Only Murders in the Building namelijk enkele keren genomineerd.

Toch waren het niet per se de prijzen die in de spotlights stonden. Tijdens de uitzending ging er online namelijk een fragment viraal waarop te zien was hoe Gomez een bezoekje bracht aan de tafel van Swift en haar genodigden. Daarbij kon niemand horen wat er precies werd gezegd, maar aan de reactie van de personen aan tafel te zien, ging het toch over iets verrassend.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet

Het duurde dus niet lang voordat fans online probeerden uit te zoeken over wat het precies ging. Daarbij kwamen ze al snel uit bij het kersverse koppel Kylie Jenner en Timothée Chalamet. Die twee zijn sinds enkele maanden openlijk aan het daten en waren ook samen aanwezig op de awardshow.

Volgens heel wat fans zou Selena Gomez het in bovenstaande video dus ook over dat koppel hebben. Enkele ‘liplezers’ beweren namelijk dat de zangeres iets zou gezegd hebben als “I asked for a picture with Timothée, but she said no” wat zoveel betekent als “Ik vroeg voor een foto met Timothée, maar zij zei neen.” Daarmee zou ze verwijzen naar Kylie Jenner.

Reactie

Ondertussen ging de video van Taylor Swift en Selena Gomez zowat de wereld rond en werden de speculaties ook alsmaar groter. Daarop zou Gomez ondertussen al gereageerd hebben. Dat meldt Pop Crave. “Ik heb helemaal niets gezegd”, klinkt het. “Stop met het overanalyseren van alles wat ik doe zonder er iets van te weten.”

https://twitter.com/PopCrave/status/1744341101849293228
Meer
Lees meer...