OnePlus onthult digitaal gerenoveerd Justitiepaleis in Brussel

Het Justitiepaleis in Brussel, al decennia gehuld in steigers, wacht nog steeds op een volledige renovatie. Om de lange wachttijd draaglijker te maken, komt techbedrijf OnePlus met een verrassende oplossing: een digitale video die het iconische gebouw toont in zijn volledig gerenoveerde staat. Hiermee wil het bedrijf ook de kracht en duurzaamheid van hun nieuwste smartphone, de OnePlus Nord 4, in de kijker zetten.

In 1984 werden steigers rond het Justitiepaleis geplaatst, nadat er dringend renovaties nodig bleken om de verouderde stenen structuur veilig te houden. Ondanks de lange tijd die sindsdien verstreken is, lijkt het einde van de renovatiewerken nog lang niet in zicht. De laatste planning schat dat de buitenkant in 2030 klaar zou zijn, terwijl de binnenkant pas tegen 2040 voltooid zal worden.

OnePlus brengt een digitale oplossing

OnePlus besloot om niet te wachten op de voltooiing van de werken. Het creëerde daarom een digitale visualisatie van hoe het Justitiepaleis eruit zou zien, mocht de renovatie vandaag klaar zijn. Deze stunt is niet alleen een ode aan het historische gebouw. Het is ook een slimme marketingzet om hun nieuwste toestel, de OnePlus Nord 4, in de schijnwerpers te zetten.

“Het is fantastisch om het Justitiepaleis in Brussel digitaal nieuw leven in te blazen met onze nieuwste smartphone, de OnePlus Nord 4”, vertelt Alexander Vanderhaeghe, Country Manager Benelux bij OnePlus. “Het toestel beschikt over een premium design, gemaakt uit één stuk aluminium. Het is daarom de perfecte keuze voor wie duurzaamheid en elegantie waardeert. Het biedt een frisse kijk op design en bouwkunde, zowel voor het Justitiepaleis als voor de smartphones van de toekomst.”

De OnePlus Nord 4 is de eerste volledig metalen 5G-smartphone op de markt. Volgens het bedrijf symboliseert de digitale renovatie van het Justitiepaleis de kracht en duurzaamheid van hun nieuwste model.

Meer
Lees meer...