‘Abbott Elementary’ en ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ krijgen cross-over

Philadelphia unites! Binnenkort komen de succesvolle comedyreeksen Abbott Elementary en It’s Always Sunny in Philadelphia namelijk met een cross-overaflevering. Dat maakt acteur Rob McElhenney bekend via sociale media. Op welke manier de personages uit beide reeksen elkaar tegen het lijf zullen lopen, is nog niet bekend.

Acteur Rob McElhenney liet gisteren weten dat er een cross-over zal plaatsvinden tussen zijn reeks It’s Always Sunny in Philadelphia en de populaire serie Abbott Elementary. McElhenney deelde het nieuws via een sociale media-post, vergezeld van een foto waarop hij, collega Charlie Day en Abbott Elementary-bedenker en hoofdrolspeler Quinta Brunson samen poseerden voor de studio waar Abbott Elementary wordt opgenomen.

Abbott x It’s Always Sunny

Abbott Elementary is een bekroonde sitcom die in 2021 in première ging op ABC. De show volgt het leven van een groep onderbetaalde, overwerkte leraren in een openbare basisschool in Philadelphia. In dezelfde stad speelt ook It’s Always Sunny in Philadelphia zich af. Die reeks is al sinds 2005 te zien en draait om een groep vrienden die samen een vervallen Ierse pub runnen in de stad.

De laatste jaren waren er al geruchten over een eventuele samenwerking tussen de reeksen, maar toch bleef meer nieuws uit. Tot nu, want met een foto van McElhenney en collega Charlie Day met drie acteurs uit Abbott Elementary lijkt het nieuws te bevestigen. Waarover de cross-overaflevering precies zal gaan en of iedereen uit beide reeksen te zien zal zijn, valt af te wachten. Ook een releasedatum is er nog niet.

Beide reeksen zijn te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...