‘Abbott Elementary’ seizoen 3 staat nu volledig op Disney+

Zo’n twee maanden geleden verscheen het eerste deel van het derde seizoen van Abbott Elementary op Disney+ en nu kan je ook het tweede deel in België bekijken op de streamingdienst. Het gaat om zeven nieuwe afleveringen, waardoor nu alle dertien afleveringen van het derde seizoen ook hier te bekijken zijn.

Het derde seizoen van de sitcom Abbott Elementary van en met Quinta Brunson is sinds 7 februari 2024 te bekijken op de Amerikaanse zender ABC. Net zoals de vorige twee seizoenen is het derde seizoen ook – met enige vertraging – ook bij ons te vinden op Disney+. In mei verschenen de eerste zes afleveringen van het derde seizoen op de streamingdienst en nu is het tijd voor de volgende lading van zeven afleveringen.

Abbott Elementary seizoen 3

In Abbott Elementary volgen we de leerkrachten op de Willard R. Abbott Elementary School. Het gaat om een voornamelijk zwarte lagere school in Philadelphia. De school krijgt maar weinig subsidies waardoor ze hun plan moeten trekken met het weinige dat voor handen is. De jonge leerkracht Janine Taegues (Quinta Brunson) wil er echter het beste van maken, maar haar eeuwige optimisme werkt op de zenuwen van de oudere leerkrachten.

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we de gekende gezichten uit de reeks terugkeren. Het gaat daarbij om leerkrachten Janine Taegues (Quinta Brunson), Gregory Eddie (Tyler James Williams), Melissa Schemmenti (Lisa Ann Walter), Jacob Hill (Chris Perfetti) en Barbara Howard (Sheryl Lee Ralph). En uiteraard zijn ook directrice Ava Coleman (Janelle James) en conciërge mr. Johnson (William Stanford Davis) weer van de partij.

Janine ruilde in het eerste deel van het derde seizoen haar job als leerkracht op Abbott Elementary in voor een functie bij de lokale school district. Ze zag het in het begin helemaal zitten, maar mist duidelijk de leerlingen en leerkrachten van Abbott Elementary. De andere leerkrachten krijgen ondertussen te maken met verschillende vervangers van Janine én nieuwe ideeën van directrice Ava.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Abbott Elementary:

Meer
Lees meer...