‘Abbott Elementary’ seizoen 3 krijgt releasedatum en eerste teaser

Abbott Elementary komt volgend jaar terug voor een derde seizoen. Dat seizoen heeft nu een releasedatum gekregen wanneer de eerste twee afleveringen zullen verschijnen op de Amerikaanse zender ABC. Bij ons kan je de reeks, wanneer alle afleveringen verschenen zijn op ABC, vinden op Disney+.

De sitcom Abbott Elementary van en met Quinta Brunson keert binnen minder dan twee maanden terug. Met een eerste teaser heeft de Amerikaanse zender ABC de releasedatum bekendgemaakt. De reeks zal vanaf 7 februari 2024 opnieuw te bekijken zijn en zal dus later ook bij ons op Disney+ verschijnen.

Abbott Elementary seizoen 3

In Abbott Elementary volgen we de leerkrachten op de Willard R. Abbott Elementary School. Het gaat om een voornamelijk zwarte lagere school in Philadelphia. De school krijgt maar weinig subsidies waardoor ze hun plan moeten trekken met het weinige dat voor handen is. De jonge leerkracht Janine Taegues (Quinta Brunson) wil er echter het beste van maken, maar haar eeuwige optimisme werkt op de zenuwen van de oudere leerkrachten.

In de teaser voor het derde seizoen zien we de gekende gezichten uit de reeks terugkeren. Het gaat daarbij om leerkrachten Janine Taegues (Quinta Brunson), Gregory Eddie (Tyler James Williams), Melissa Schemmenti (Lisa Ann Walter), Jacob Hill (Chris Perfetti) en Barbara Howard (Sheryl Lee Ralph). Daarnaast zijn ook directrice Ava Coleman (Janelle James) en concierge Mr. Johnson (William Stanford Davis) te zien in de teaser.

Het derde seizoen van Abbott Elementary wordt op woensdag 7 februari afgetrapt met een dubbelaflevering op ABC. Wij zullen hoogstwaarschijnlijk nog wat langer moeten wachten op de release. Het tweede seizoen van de reeks verscheen namelijk pas op Disney+ wanneer alle afleveringen uitgezonden waren op ABC. Dat zou nu tegen het einde van maart zijn.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde seizoen van Abbott Elementary:

Het derde seizoen van Abbott Elementary verschijnt vanaf 7 februari 2024 op ABC en zal dus vermoedelijk vanaf eind maart te vinden zijn op Disney+.

Meer
Lees meer...