‘Abbott Elementary’ seizoen 2 volgende maand te zien op Disney+

Het tweede seizoen van de sitcom Abbott Elementary is vanaf nu te zien op Disney+. De ABC-reeks is een groot succes en kende dit jaar een succesvolle editie van de Golden Globes. De reeks was vijf keer genomineerd en ging uiteindelijk met drie beeldjes naar huis. Omdat de laatste aflevering van het nieuwste seizoen ondertussen al op de Amerikaanse zender te zien was, komt het nu ook bij ons op Disney+.

Disney+ trakteert ons volgende maand op enkele nieuwe afleveringen van de sitcom Abbott Elementary. Hoewel het volledige tweede seizoen al te zien was in de Verenigde Staten, zullen die bij ons pas geleidelijk aan komen. Vanaf 1 maart kan je de eerste tien afleveringen zien, de rest van het seizoen komt later dit jaar.

Abbott Elementary

Abbott Elementary volgt in documentairestijl (zoals we die kennen van reeksen als The Office) de leerkrachten van de Willard R. Abbott Elementary School in Philadelphia. De school, waarop het grootste deel van de studenten en leerkrachten zwart is, heeft een slechte reputatie, waarbij de meeste leerkrachten het geen twee jaar volhouden. We volgen een aantal leerkrachten die vanuit hun passie voor het vak, blijven doorzetten op de school. Maar het wordt hen allesbehalve makkelijk gemaakt.

De reeks werd na het eerste seizoen al meteen warm onthaald door het publiek en critici. Tijdens de Emmy’s werd de serie meerdere keren genomineerd en wonnen ze de voorbije maanden ook verschillende prijzen. Dat was voor de zender ABC reden genoeg om een derde seizoen bekend te maken.

Seizoen 2

Maar voor dat derde seizoen er komt, moet het Belgische publiek eerst het tweede nog krijgen. En daar is nu dus goed nieuws over. De eerste tien afleveringen zijn vanaf maart te zien op Disney+ en de rest zal later dit jaar volgen. In het tweede seizoen keren alle bekende gezichten terug en lijkt ook de romance tussen Janine (Quinta Brunson) en Gregory (Tyler James Williams) open te bloeien.

Bekijk de trailer van Abbott Elementary seizoen 2 hier:

Meer
Lees meer...