‘Abbott Elementary’ seizoen 3 vanaf nu te vinden op Disney+

Het derde seizoen van Abbott Elementary loopt nu al enkele weken op de Amerikaanse zender ABC, maar sinds kort kan je het ook in ons land bekijken via Disney+.

Het derde seizoen van de sitcom Abbott Elementary van en met Quinta Brunson is sinds 7 februari 2024 te bekijken op de Amerikaanse zender ABC. Net zoals de vorige twee seizoenen is het derde seizoen ook – met enige vertraging – ook bij ons te vinden op Disney+ en dat is sinds deze week het geval.

Abbott Elementary seizoen 3

In Abbott Elementary volgen we de leerkrachten op de Willard R. Abbott Elementary School. Het gaat om een voornamelijk zwarte lagere school in Philadelphia. De school krijgt maar weinig subsidies waardoor ze hun plan moeten trekken met het weinige dat voor handen is. De jonge leerkracht Janine Taegues (Quinta Brunson) wil er echter het beste van maken, maar haar eeuwige optimisme werkt op de zenuwen van de oudere leerkrachten.

In de trailer voor het derde seizoen zagen we de gekende gezichten uit de reeks terugkeren. Het gaat daarbij om leerkrachten Janine Taegues (Quinta Brunson), Gregory Eddie (Tyler James Williams), Melissa Schemmenti (Lisa Ann Walter), Jacob Hill (Chris Perfetti) en Barbara Howard (Sheryl Lee Ralph). Daarnaast zijn ook directrice Ava Coleman (Janelle James) en concierge Mr. Johnson (William Stanford Davis) te zien in de trailer. De trailer toonde vooral hoe Ava niet langer geïnteresseerd lijkt in Gregory, wat voor alle leerkrachten voor verwarring zorgt. Later komen we te weten dat ze (tijdelijk) aan Harvard heeft gestudeerd en nu dus wél weet hoe ze een school moet leiden. Althans, dat denkt ze zelf.

Op dit moment kan je op Disney+ kijken naar het eerste deel van het derde seizoen van de reeks. De rest volgt op een latere datum.

(Her)bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Abbott Elementary:

Meer
Lees meer...