‘Abbott Elementary’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Abbott Elementary komt binnenkort terug voor een derde seizoen. De Amerikaanse zender ABC, die de reeks als eerste zal uitzenden, heeft nu de officiële trailer gelost voor het derde seizoen. Bij ons zal het nieuwe seizoen, vermoedelijk nadat alle afleveringen op ABC verschenen zijn, te bekijken zijn via Disney+.

De sitcom Abbott Elementary van en met Quinta Brunson keert volgende week terug. De reeks zal vanaf 7 februari 2024 opnieuw te bekijken zijn op de Amerikaanse zender ABC en zal dus later ook bij ons op Disney+ verschijnen. Het nieuwe seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen.

Abbott Elementary seizoen 3

In Abbott Elementary volgen we de leerkrachten op de Willard R. Abbott Elementary School. Het gaat om een voornamelijk zwarte lagere school in Philadelphia. De school krijgt maar weinig subsidies waardoor ze hun plan moeten trekken met het weinige dat voor handen is. De jonge leerkracht Janine Taegues (Quinta Brunson) wil er echter het beste van maken, maar haar eeuwige optimisme werkt op de zenuwen van de oudere leerkrachten.

In de trailer voor het derde seizoen zien we de gekende gezichten uit de reeks terugkeren. Het gaat daarbij om leerkrachten Janine Taegues (Quinta Brunson), Gregory Eddie (Tyler James Williams), Melissa Schemmenti (Lisa Ann Walter), Jacob Hill (Chris Perfetti) en Barbara Howard (Sheryl Lee Ralph). Daarnaast zijn ook directrice Ava Coleman (Janelle James) en concierge Mr. Johnson (William Stanford Davis) te zien in de trailer. De trailer toont vooral hoe Ava niet langer geïnteresseerd lijkt in Gregory, wat voor alle leerkrachten voor verwarring zorgt. Later komen we te weten dat ze (tijdelijk) aan Harvard heeft gestudeerd en nu dus wél weet hoe ze een school moet leiden. Althans, dat denkt ze zelf.

Het derde seizoen van Abbott Elementary wordt op woensdag 7 februari afgetrapt met een dubbelaflevering op ABC. Wij zullen hoogstwaarschijnlijk nog wat langer moeten wachten op de release. Het tweede seizoen van de reeks verscheen namelijk pas op Disney+ wanneer alle afleveringen uitgezonden waren op ABC. Dat zou nu tegen het einde van maart zijn.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Abbott Elementary:

Abbott Elementary is bij ons te bekijken via Disney+.

Meer
Lees meer...