‘Citadel: Honey Bunny’: Bekijk trailer van nieuwe serie van Prime Video

Prime Video heeft zojuist een trailer gedeeld van de spionagereeks Citadel: Honey Bunny. Het gaat om een spin-off van de franchise Citadel. De reeks zal vanaf volgende maand op de streamingdienst te zien zijn.

In april 2023 verscheen op Prime Video de eerste aflevering van Citadel. Daarmee was er officieel een startschot gegeven van hun zeer ambitieuze franchise. Die reeks fungeerde namelijk als basis van de zogenaamde Spyverse die de streamingdienst heeft opgezet.

Naast deze Engelstalige hoofdreeks komen er namelijk spin-offs in heel wat talen. Die heb je niet nodig om het globale verhaal te verstaan, maar kunnen wel helpen om de ingewikkelde wereld van Citadel nog beter te doorgronden. 

Indiase spin-off

Sinds vorige week kan je op Prime Video terecht voor het Italiaanse Citadel: Diana. En volgende maand volgt dan de Indiase spin-off Citadel: Honey Bunny.

Citadel: Honey Bunny is van de hand van de populaire filmmakers Raj & DK. Zij waren eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle thrillerseries The Family Man en Farzi, beiden te zien op Prime Video. De trailer van de nieuwe reeks toont aan dat het qua stijl een soort combinatie wordt tussen het originele Citadel met typisch Indiase reeksen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Varun Dhawan als Bunny en Samantha Ruth Prabhu als Honey. Zij zijn twee van de populairste Indiase acteurs met heel wat blockbusters op hun palmares. Hier spelen ze een koppel dat beiden actief is in de spionagewereld van Citadel. Het is voorlopig nog niet bekend of we acteurs uit de andere spin-offs van Citadel zullen zien opduiken en op welke manier alle verhalen met elkaar verbonden zijn.

Bekijk hier de trailer van Citadel: Honey Bunny:

Citadel: Honey Bunny is vanaf 7 november 2024 te zien op Prime Video.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...