‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ krijgt eerste trailer

Eind dit jaar komt de eerste film met de huidige K3 uit in de bioscoop. Het gaat om K3 en Het Lied van de Zeemeermin waarin Hanne, Marthe en Julia te maken krijgen met een wel heel speciale vloek. Studio 100 deelde vandaag alvast een eerste trailer.

Na drie jaar komt K3 nog eens met een bioscoopfilm. Voor Hanne en Marthe is het al de derde film, maar voor Julia de allereerste. Na K3 Love Cruise en K3 Dans van de Farao is het nu tijd voor K3 en Het Lied van de Zeemeermin. In de eerste trailer zien we alvast de aspecten van de K3-succesformule terugkeren.

K3 en Het Lied van de Zeemeermin

Vanaf 18 december kunnen jonge, maar ook iets oudere, fans van K3 in de bioscoop terecht. In K3 en Het Lied van de Zeemeermin trekken Julia, Marthe en Hanne naar een eiland waar een mythe over zeemeerminnen een belangrijke rol speelt. Er wordt namelijk helemaal niet over hen gesproken en de mensen willen er dan ook niet over horen.

Wanneer Julia op een dag in aanraking komt met water en daardoor in een zeemeermin verandert, staat de boel op zijn kop. Het drietal probeert Julia’s nieuwe identiteit van iedereen te verbergen, maar na een tijdje blijken ook Hanne en Marthe in zeemeerminnen te veranderen. Welke invloed dat zal hebben op de gemeenschap en of ze zelf in gevaar komen, zullen we vanaf 18 december dus te weten komen.

Bekijk de trailer hier:

K3 en Het Lied van de Zeemeermin is vanaf 18 december in de bioscoop te zien.

Meer
Lees meer...