Opvallende fictiereeks ‘Jackson & Malone’, met Hans Teeuwen en Kevin Janssens, komt naar Streamz

Streamz komt volgende maand met een nieuwe bizarre zwartkomische thriller. Jackson & Malone gaat over twee detectives die in een klein dorpje worden ingeschakeld om een reeks opvallende seriemoorden op te lossen. De hoofdrollen zijn voor Kevin Janssens en de Nederlandse comedian Hans Teeuwen.

Streamingdienst Streamz investeert volop in fictie van eigen bodem. Zo kondigde het recent nog onder andere de reeksen Moresnet, met Boris Van Severen, en Oh, Otto! aan.

Moorden in Spulne

Daarnaast komt er op Streamz volgende maand ook nog Jackson & Malone. Deze zesdelige thriller is bedacht door de Nederlandse comedian Hans Teeuwen. Je kan je dan ook verwachten aan zijn kenmerkende scherpe zwarte humor. Een voorproefje daarvan krijg je al de teaser die zojuist gedeeld is.

Jackson & Malone gaat over het dorpje Spulne (spreek uit: ‘spulle’). Daar worden op een bepaald moment enkele bejaarden brutaal vermoord. Van hogerhand wordt daarom beslist om detectives Jackson (Hans Teeuwen) en Malone (Kevin Janssens) van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding in te zetten. Zij verzuipen al snel in de heel bizarre wereld van Spulne, met zijn heel vreemde bewoners en hun rare gewoontes. De kleine gemeenschap is echter heel gesloten en lijkt zelf niet meteen op zoek naar gerechtigheid. Jackson en Malone zullen dan ook hun eigen donkere verleden onder ogen moeten komen.

Cast

Naast Kevin Janssens en Hans Teeuwen bestaat de cast verder ook nog uit Jan Bijvoet (J’aime la vie), Tom Van Dyck (Geldwolven), Jennifer Heylen (Northern Lights), Sanne Samina Hanssen (Twee Zomers), Peter van de Witte (Captain Nova), Porgy Franssen (De Poli), Leny Breederveld (Zussen) en Beppie Melissen (Moedermaffia). De regie is in handen van Max Porcelijn (Penoza, Klem).

Bekijk hier het fragment uit Jackson & Malone:

Jackson & Malone is vanaf donderdag 21 november te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...