‘The Masked Singer’: Wie komt er deze week uit het pak van Eekhoorn?

Vrijdag is het alweer tijd voor de laatste aflevering voor de grote Big Bang in The Masked Singer. Maar naast de gewone kandidaten, kwam vorige week ook nog een ander pak opdagen: Eekhoorn. Die bracht het bekende Song 2 van Blur en zal ook deze week nog even te zien zijn. Eén ding is zeker: binnenkort weten we wie er onder het gelegenheidspak schuilgaat.

The Masked Singer is vijf afleveringen ver. Na de ontmaskering van Mister Withlove (Karl Vannieuwkerke)De Mike (Hugo Sigal)Boom (Wim De Vilder) en Eikeltje (Frank Verstraeten), was het vorige week de beurt aan Tik & Tok om hun masker af te nemen. Onder de felgekleurde – en blijkbaar snikhete – pakken gingen beste vrienden en televisiemakers Joris Hessels en Dominique “Dompi” Van Malder schuil.

Deze week zullen er twee ontmaskeringen plaatsvinden. Enerzijds zijn er de gewone kandidaten,
Feniks, Dame Blanche, Zebra, Labradoodle en Space Babe, en anderzijds is er Eekhoorn. Die laatste wordt sowieso ontmaskerd. Maar wie zit er in het pak?

Eekhoorn

De verrassing was groot toen VTM vorige week liet weten dat er naast nieuwkomers Labradoodle en Poppemie nóg een extra pak was. Toch was er nog een groot verschil. Eekhoorn zou namelijk sowieso maar twee weken meespelen en strijdt dus niet écht mee om de overwinning. Vorige week bracht Eekhoorn Song 2 van Blur en deze week komen we dus al te weten welke bekende persoon er schuilgaat achter het masker.

Al van bij het begin lijkt kijkend Vlaanderen rekening te houden met het feit dat het om een gelegenheidspak gaat. Daarbij wordt van de verdachten dus ook al verwacht dat ze een druk schema zouden kunnen hebben.

Verdachten

Het grootste “slachtoffer” daarvan lijkt wielrenner Wout van Aert te zijn. Hij wordt op dit moment misschien wel het meest verdacht. Tips die naar een regenboog leiden én een opvallende fietstocht op Strava met een eekhoorn-emoji, zouden daarbij een verwijzing kunnen zijn naar zijn de wielrenner. Al lijken die tips misschien weer iets té duidelijk.

In de Facebookgroep van The Masked Singer worden ook nog andere wielrenners genoemd. Denk daarbij aan Mathieu van der Poel en zelfs voormalig wielrenners Tom Boonen en Peter Sagan. Ook figuren uit andere sporten passeren de revue, zo staat voetballer Toby Alderweireld nog steeds op de eerste plek in de Guessing Game van VTM GO. Wie er uiteindelijk uit het pak zal komen gekropen, zien we in de volgende aflevering.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM of via VTM GO.

Meer
Lees meer...