Jin (BTS) lost teaser voor solonummer ‘I’ll Be There’

Jin van BTS kondigde recent zijn eerste soloalbum aan. De zanger zal op vrijdag 15 november als laatste lid van de Zuid-Koreaanse boyband zijn solodebuut uitbrengen. We wisten al dat het album de naam ‘Happy’ zal krijgen. De eerste single van ‘Happy’, I’ll Be There, verschijnt al op vrijdag en heeft nu een teaser gekregen.

Jin keerde in juni als eerste lid van BTS terug van zijn verplichte legerdienst. Kort na zijn terugkeer liet de zanger al weten dat hij werkte aan zijn eerste soloalbum. Het resultaat daarvan zullen we volgende maand te horen krijgen in het album ‘Happy’ dat vorige week werd aangekondigd. Vrijdag krijgen we al meteen het eerste nummer te horen en daarvan heeft Jin nu al een kort voorsmaakje gelost.

I’ll Be There

De eerste single van het album ‘Happy’ wordt I’ll Be There en is dus al vanaf vrijdag 25 oktober te beluisteren. Het nummer zal ook al meteen een videoclip krijgen, waarvan we nu al een voorsmaakje te zien krijgen.

In de teaser krijgen we eerst vooral Jin te zien met een poprockbeat in de achtergrond. Vervolgens krijgen we ook al een wijder beeld te zien, waarop Jin vergezeld wordt door een band. We horen hem ook al zingen: “I’ll be there for you“.

Het lijkt er dus op dat I’ll Be There een poprocknummer zal zijn, waarmee Jin muzikaal een nieuwe richting lijkt in te slaan. Er werd ons al beloofd dat het debuutalbum van Jin zal bestaan uit zes nummers, die elk een verschillend genre zullen hebben. Het eerste wordt dus alvast een poprocknummer. Het nummer zal verschijnen op vrijdag 25 oktober om 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Bekijk de teaser hier:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...