Kate Cassidy, de vriendin van Liam Payne, deelt uitgebreid statement op Instagram

Het is ondertussen een week geleden dat Liam Payne (31) om het leven kwam. De voormalige zanger van One Direction viel – onder invloed van drugs – van een balkon op de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires in Argentinië naar beneden. Tot enkele dagen voor zijn dood verbleef Liam Payne in Argentinië met zijn vriendin Kate Cassidy. Zij heeft nu een uitgebreider statement gedeeld op Instagram.

Liam Payne kwam vorige week om het leven na een val van het balkon van zijn hotelkamer op de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Heel wat mensen deelden al een statement. Ook zijn vriendin Kate Cassidy reageerde al kort, maar nu heeft ze ook een uitgebreider statement gedeeld.

Beste vriend

Kate Cassidy deelde een aantal foto’s met Liam en haar uitgebreidere statement. “Ik weet zelfs niet waar ik moet beginnen. Mijn hart is nog steeds gebroken op manieren die ik niet in woorden kan vatten. Ik wou dat je kon zien hoe groot jouw impact op de wereld was, ook al voelt het nu zo donker. Je bracht zoveel blijdschap en positiviteit bij iedereen: miljoenen fans, je familie, vrienden en vooral bij mij. Je was zo ongelofelijk geliefd.”

“Jij bent – omdat ik nog niet was wil gebruiken – mijn beste vriend, de liefde van mijn leven en iedereen die je aanraakte voelde zich net zo bijzonder als ik. Je energie was aanstekelijk, je deed elke kamer oplichten waarin je binnenwandelde. Dit voelt allemaal niet echt en ik kan me niet aanpassen aan deze nieuwe realiteit waarin jij er niet meer bent. Ik heb het moeilijk om uit te vinden hoe ik moet leven in een wereld zonder jou. Samen konden we ons week kinds voelen, plezier vinden in de kleinste dingen. Liam, je was zo lief en hield zo van plezier maken. Ik heb het gevoel dat ik het beste deel van mezelf verloren ben. Ik kan me geen dag indenken zonder je lach en liefde. Je bracht zoveel licht in mijn leven.”

Briefje

Vervolgens vertelt ze over een briefje dat Liam haar enkele weken geleden gaf. “We zaten op een mooie avond samen buiten en droomden van ons leven samen. Ik koester het briefje dat je me gaf, ook al vertelde je me om er niet naar te kijken. Er stond: ‘Kate en ik zullen binnen het jaar trouwen/ons verloven en voor altijd samen zijn. 444.’ Liam, ik weet dat we voor altijd samen zullen zijn, maar niet op de manier dat we het gepland hadden. Je zal voor altijd bij me zijn. Ik heb een beschermengel gekregen. Ik zal voor de rest van mijn leven en nog langer van je houden en zal onze dromen en herinneringen met me meenemen waar ik ook ga. Voor altijd de jouwe, Katelyn.”

Kate Cassidy was eerst samen met Liam Payne in Argentinië, maar ze besloot om eerder terug naar huis te vliegen terwijl Liam zijn vakantie nog enkele dagen verlengde. Daardoor was ze niet meer aanwezig in Argentinië op het moment dat Liam overleed.

Bekijk de foto’s en het statement hier op Instagram:

Meer
Lees meer...