‘Cruel Intentions’: Reboot van populaire film krijgt eerste trailer

De cultklassieker Cruel Intentions krijgt volgende maand een reboot op Prime Video. Het gaat deze keer niet om een film, maar om een achtdelige serie met een volledig nieuwe cast, maar wel een gelijkaardig verhaal.

Het is ondertussen al 25 jaar geleden dat we Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe, Selma Blair en Reese Witherspoon aan het werk zagen in de cultfilm Cruel Intentions. Die film was gebaseerd op de Franse roman Les Liaisons Dangereuses uit 1782 en was een enorm succes.

Sindsdien is er regelmatig sprake van een reboot, maar die komt er nu ook echt. Prime Video brengt op 21 november namelijk de achtdelige serie Cruel Intentions uit. Het gaat om een gelijkaardig verhaal, maar met een nieuwe cast.

Caroline en Lucien

In Cruel Intentions volgen we de rijke stiefbroer en stiefzus Caroline Merteuil en Lucien Belmont op het elitaire Manchester College in Washington, D.C.. Daar is hun populariteit recent enorm gedaald door een schandaal op een doop van hun studentenvereniging. Die vereniging dreigt bovendien geschorst te worden.

Caroline en Lucien moeten daarom een plan bedenken om opnieuw te klimmen op de sociale ladder. Ze besluiten daarom om Annie Grover, de dochter van de vicepresident van de Verenigde Staten, voor zich te winnen. Lucien moet Annie verleiden en als hem dat lukt, krijgt hij als beloning zijn stiefzus Caroline. Deze nog steeds enigszins bizarre licht incestueuze verhaallijn wordt in de trailer getoond op de tonen van Bittersweet Symphony.

Cast

De rol van Caroline Merteuil wordt gespeeld door Sarah Catherine Hook (First Kill). Zac Burgess (Boy Swallows Universe) speelt dan weer haar stiefbroer Lucien Belmont. Savannah Lee Smith (Gossip Girl) kruipt in de huid van Annie Grover. Khobe Clarke (Yellowjackets), Brooke Lena Johnson (You), Sara Silva (The Boys), John Harlan Kim (Purple Hearts), Sean Patrick Thomas (Gen V), Laura Benanti (Gossip Girl), Jon Tenney (Scandal), Claire Forlani (Meet Joe Black) en Nikki Crawford (Fat Ham) maken verder ook deel uit van de cast.

Bekijk hier de trailer van Cruel Intentions:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...