Jin (BTS) lost solonummer ‘I’ll Be There’

Jin van BTS heeft de eerste single gelost voor zijn opkomende album ‘Happy’. Het gaat om het poprocknummer I’ll Be There. De song kreeg meteen ook al een videoclip, waarin we Jin te zien krijgen met een band.

Volgende maand, op vrijdag 15 november, zal Jin van BTS zijn eerste soloalbum op de wereld loslaten. De zanger begon als eerste van de boyband aan zijn legerdienst, waardoor hij voor zijn vertrek niet genoeg tijd had om een volledig album uit te brengen. Hij bracht toen wel nog het nummer The Astronaut uit, waarvoor hij samenwerkte met Coldplay. Het ging toen om een nummer in het poprockgenre en daar situeert ook zijn nieuwe single I’ll Be There zich.

I’ll Be There

De eerste single van het solodebuut van Jin heeft dus I’ll Be There. Het gaat om een poprocknummer met een vrolijke insteek, waardoor het perfect past bij de persoonlijkheid en het eerdere werk van Jin. In de single laat hij aan zijn fans weten dat wat er ook gebeurt, hij er altijd voor hen zal zijn en altijd voor hen zal blijven zingen. “I swear that I will always sing for you, Sing for you, oh-oh-oh, I’ll be there for you“, klinkt het zo in het refrein.

In de videoclip wordt Jin vergezeld door een rockband. In het begin speelt hij op een open plein met maar drie jonge toeschouwers. Maar steeds meer mensen merken het optreden op en komen mee dansen op het nummer. Uiteindelijk verzamelt er zich een grote en gevarieerde bende rond de band.

De rest van het album ‘Happy’, met nog vijf extra nummers, verschijnt op vrijdag 15 november. Dan zal ook de tweede single en officiële title track van het album Running Wild een videoclip krijgen.

Bekijk hier de videoclip:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...