‘A Family Affair’ met Nicole Kidman en Zac Efron vanaf nu te zien op Netflix

Netflix is weer een romcom rijker. Vanaf vandaag is de film A Family Affair namelijk te zien. Daarin zien we alvast een topcast met onder andere Zac Efron en Nicole Kidman.

Naast heel wat documentaires over true crime en sport, is Netflix de laatste tijd ook opnieuw bezig met het uitbrengen van films. Meestal houd de streamingdienst de releases van romcoms tot de eindejaarsperiode, maar dat is bij A Family Affair niet het geval. Daarin zien we een opvallende relatie tussen een filmster en de moeder van een jong talent.

A Family Affair

De film gaat over Zara Ford (Joey King) die het wil maken in de filmwereld en werkt als assistent van acteur Chris Cole (Zac Efron). Op een dag ontdekt ze dat haar baas een relatie heeft met haar moeder Brooke (Nicole Kidman). Iets wat haar volledige plan in de war brengt.

De dynamiek tussen moeder, dochter en baas zorgt voor hilarische en gênante situaties. Terwijl Zara er alles aan wil doen om de twee uit elkaar te drijven, probeert Brooke haar dochter te overtuigen van het feit dat de liefde echt is. Daarbij probeert ze een balans te vinden tussen moeder zijn en dingen voelen die ze al lang niet meer gevoeld heeft.

Topcast

In de hoofdrollen zien we Zac Efron (High School Musical, 17 Again) na een lange tijd nog eens terug in een komedie. Ook Nicole Kidman (Australia) is na een minder actieve periode in film terug van de partij. Zij worden vergezeld door tv-dochter Joey King, vooral bekend door haar rol in The Kissing Booth.

Daarnaast duiken ook nog Liza Koshy, Kathy Bates, Olivia Macklin en Ian Gregg op. De regie en productie ligt in handen van een team dat eerder ook al P.S. I Love YouDisenchanted en Water for Elephants maakte.

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...