‘A Good Girl’s Guide to Murder’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor A Good Girl’s Guide to Murder. De reeks is een verfilming van het razend populaire gelijknamige boek van Holly Jackson. In de reeks volgen we de briljante 17-jarige Pip Fitz-Amobi die probeert om de moord op een student vijf jaar eerder op te lossen.

Met A Good Girl’s Guide to Murder verschijnt er op donderdag 1 augustus een bijzondere nieuwe reeks op Netflix. Het gaat om een zesdelige minireeks die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Holly Jackson. Zoals de titel al doet vermoeden zullen we een jong meisje volgen dat zal proberen om een moord op te lossen. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Emma Myers, die je kan kennen van haar rol als weerwolf Enid Sinclair in Wednesday.

A Good Girl’s Guide to Murder

In A Good Girl’s Guide to Murder volgen we de 17-jarige en zeer verstandige Pip Fitz-Amobi (Emma Myers). Zij woont in het stadje Little Kilton, waar vijf jaar geleden Andie Bell vermoord werd door haar toenmalige vriendje Sal Singh, waarna die laatste zelfmoord pleegde. Althans, dat is wat de politie en iedereen gelooft dat er gebeurde. Volgens Pip is er echter meer aan de hand. Ze besluit om de zaak tot op de bodem te onderzoeken als haar eindwerk en krijgt daarbij de hulp van Ravi (Zain Iqbal), de broer van Sal. Want volgens Pip is Sal niet de schuldige, maar loopt die moordenaar dus nog steeds rond. En dat kan haar nu in gevaar brengen.

Hoofdrolspeelster Emma Myers verklapte al aan Tudum van Netflix dat ze denkt dat de reeks zeker in de smaak zal vallen. “Ik ben echt razend enthousiast over de reeks en het is een droom om Pip te mogen spelen. Of je het boek nu gelezen hebt of niet. A Good Girl’s Guide to Murder is een geweldige ervaring. Ik denk dat mensen het echt leuk gaan vinden.”

Het verhaal is dus gebaseerd op het gelijknamige boek van Holly Jackson, dat herwerkt werd door Poppy Cogan (Red Rose, Chloe). De regie is in handen van Dolly Wells. Zij maakte eerder al de film Good Posture, maar was als actrice al te zien in tientallen series en films waaronder Inside Man en The Outlaws. Het gaat om een Britse productie die eerst te zien zal zijn op BBC Three en vanaf donderdag 1 augustus ook te vinden is op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

De reeks verschijnt op donderdag 1 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...