‘A Minecraft Movie’ krijgt eerste beelden en die zijn heel bijzonder

Warner Bros. Pictures heeft een eerste teaser gedeeld van A Minecraft Movie. Het zorgt voor een reeks heel speciale beelden, waarbij er bij de fans vooral kritiek klinkt.

De plannen voor een film over Minecraft leven al bijna tien jaar bij Warner Bros. Pictures. Toch duurde het even voor die plannen concreet werden. De voorbije jaren werkten heel wat verschillende mensen aan het scenario van A Minecraft Movie, iets wat zelden een goed teken is over de kwaliteit van een film.

Uiteindelijk wist de productie met Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) wel een grote naam te strikken. Hij zal een van de hoofdrollen verzorgen, samen met Jack Black (School of Rock, The Super Mario Bros. Movie), Emma Myers (Wednesday, Family Switch), Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) en de jonge acteur Sebastian Hansen (Mozart in the Jungle, Lisey’s Story). Hen krijgen we al even aan het werk te zien in de teaser. Onder andere Jennifer Coolidge, Kate McKinnon, Jemaine Clement en Matt Berry hebben een nog onbekende rol in A Minecraft Movie.

Overworld

“Vier misfits – Garrett ‘The Garbage Man’ Garrison (Jason Momoa), Henry (Sebastian Hansen), Natalie (Emma Myers) en Dawn (Danielle Brooks) – worstelen met alledaagse problemen wanneer ze plotseling door een mysterieus portaal naar de Overworld worden getrokken: een bizar, kubiek wonderland dat gedijt op verbeelding. Om weer thuis te komen, moeten ze deze wereld leren kennen en hem ook beschermen tegen kwaadaardige dingen zoals piglins en zombies. Ondertussen gaan ze op een magische zoektocht met een onverwachte, deskundige crafter, Steve (Jack Black). Samen daagt hun avontuur alle vijf uit om stoutmoedig te zijn en opnieuw in contact te komen met de kwaliteiten die hen allemaal uniek creatief maken. Deze vaardigheden hebben ze nodig om weer te floreren in de echte wereld”, klinkt de synopsis.

Bekijk hier de teaser van A Minecraft Movie:

Meer
Lees meer...