Left Right
scrollTop top

Achter de schermen bij ‘De Bachelorette’: niet alle mannen blijken voor Elke te komen


De Bachelorette Elke Clijsters blooper
© SBS

Elke Clijsters maakte vorige week tijdens de aflevering van De Bachelorette kennis met het ruime aanbod mannen dat haar hart wil veroveren. Maar toch is blijkbaar niet iedere man die passeert daar voor haar, zoals blijkt uit dit fragment dat niet op tv te zien was.

Met maar liefst vijftien zijn ze, de mannen die in De Bachelorette op Play4 hun kans proberen te wagen bij Elke Clijsters. Ondertussen kwamen we wel al te weten dat één hen eigenlijk een spion is. Haar goede vriend Nikias probeert Elke namelijk niet te verleiden, maar juist te beschermen tegen mannen die het niet zo goed voor hebben met zijn beste vriendin. Daarom houdt hun undercover een oogje in het zeil.

Gitaar

Toch zijn er dus nog meer dan genoeg mannen, zeker in het begin van De Bachelorette. In de loop van het programma zal Elke echter tijdens een roosceremonie regelmatig van één of meerderen afscheid nemen.

Met zo’n overaanbod zou iedereen wel eens verward kunnen raken. En dat bleek ook het geval bij Elke Clijsters. Play4 deelde namelijk een fragment van de voormalige tennisster die staat te wachten op de volgende vrijgezelle man die zich komt voorstellen. Juist op dat moment komt er een man aangewandeld met een gitaar. Maar terwijl Elke zich al opmaakt voor een romantische serenade, loopt de man gewoon door.

Bekijk hier het fragment met Elke Clijsters

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  116.351.396
 • Aantal
  doden
  2.585.919
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  785.809
 • Aantal
  doden
  22.240