Acteur Drake Bell teruggevonden nadat hij als vermist werd opgegeven

Jared Drake Bell (36) is veilig en wel, dat meldde de Amerikaanse politie gisterenavond. De Nickelodeon-acteur werd gisteren als vermist opgegeven, maar nam enkele uren later al contact op met de overheidsdiensten.

Het was gisteren even alle hens aan dek in het Amerikaanse Florida. Daar werd de voormalige acteur uit de Nickelodeonserie Drake & Josh als vermist opgegeven. Drake Bell lachte enkele uren later met zijn eigen vermissing op Twitter.

In gevaar

Drake, uit het kinderprogramma Drake & Josh, werd gisteren als vermist opgegeven nadat niemand nog iets van hem gehoord had voor enkele uren. De politie van Dayton Beach lanceerde daarop een oproep via Facebook. “Agenten zijn op zoek naar Jared Bell. Hij rijdt in een grijze BMW en werd voor het laatst gezien in de buurt van Mainland High School net voor 21.00 uur. Hij wordt als vermist en als bedreigd beschouwd.”

Enkele uren later kwam dan de update dat de acteur veilig en wel was. De politie vermeldde dat op hun pagina, maar ook de acteur zelf reageerde. Hij postte al lachend op Twitter dat hij gewoon zijn gsm in zijn auto was vergeten.

Toeval?

Op de oproep van de politie kwamen veel reacties. Niet iedereen was even bezorgd om de acteur. Drake Bell pleitte in juni 2021 namelijk schuldig aan een aanklacht wegens poging om kinderen in gevaar te brengen en het verspreiden van materiaal dat schadelijk is voor jongeren. Hij had ongepaste berichten gestuurd naar een meisje van 15. Hij kreeg daarvoor twee jaar voorwaardelijk en een taakstraf van 200 uur.

Daarom waren de reacties op zijn verdwijning nogal gemengd. Sommige mensen vonden het opvallend dat hij voor het laatst gezien werd bij een middelbare school. Iemand merkte op dat er ook een tienermeisje vermist werd in diezelfde regio die dag en vroeg zich af of de twee zaken aan elkaar gelinkt waren. Iemand anders zei dan weer dat hij waarschijnlijk hardhandig werd aangepakt door de vader van het meisje dat hij lastigviel in 2021.

Ondertussen beëindigde Bell zijn voorwaardelijke straf en houdt hij zich voornamelijk bezig met muziek en zijn gezin.

Meer
Lees meer...