Left Right
scrollTop top

Actrice Betty White wordt 99: “Ik kan zo lang opblijven als ik maar wil!”


Betty White 99
© Betty White in ‘The Golden Girls’ – Buena Vista Television

99 worden is helemaal geen straf voor Betty White. De awardwinnende actrice viert die speciale verjaardag op 24 januari, en dat ziet ze helemaal zitten. “Ik ben gezond, dus 99 worden voelt helemaal niet anders dan 98 worden”, vertelde ze daarover.

“Nu ik 99 word, kan ik zolang opblijven als ik maar wil, zonder om toestemming te moeten vragen”, schreef Betty White grappend op Instagram. Wilde plannen voor haar verjaardag heeft ze niet. Ze wil gewoon de eendjes, die elke dag langs haar huis in Los Angeles passeren, voederen. Daarna gaat ze een hotdog eten met haar goede vriend en agent, Jeff Witjas.

Televisie

Betty White heeft een carrière opgebouwd op ‘U’ tegen te zeggen. Ze is al meer dan tachtig jaar op de televisie te zien, onder andere in The Mary Tyler Moore Show en The Golden Girls. De actrice is ook geen onbekende in het talkshowwereldje, waar ze maar al te graag te gast was. De hele wereld heeft haar dus zien ouder worden.

En voor dat ouder worden, heeft de actrice en comedienne een gouden raad: een gevoel voor humor. “Neem jezelf niet te serieus”, vertelde ze. “Je kan wel tegen andere mensen liegen – niet dat ik dat zou doen – maar je kan niet tegen jezelf liegen.”

99ste verjaardag

Door de coronacrisis viert Betty White haar 99ste verjaardag niet zoals ze dat anders zou hebben gedaan. Dat vertelde ze aan entertainmentmagazine PEOPLE. Ze kijkt er naar eigen zeggen naar uit “om haar beste vrienden te zien en voedsel te brengen naar haar favoriete dierenvriendjes” eens het leven terug normaal wordt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  115.171.279
 • Aantal
  doden
  2.560.021
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  777.608
 • Aantal
  doden
  22.169