‘Wonder Woman 1984’: verklapt talkshowhost Graham Norton groot geheim?

Fans van Wonder Woman moeten nog een tiental dagen geduld hebben vooraleer ze de nieuwe Wonder Woman 1984 kunnen bekijken. De film verschijnt namelijk op Kerstmis, 25 december, in de bioscoop en op streamigdienst HBO Max. De hele cast is dus overal ter wereld in talkshows te zien, om reclame te maken voor de film. Maar dat verloopt niet altijd zonder problemen (lees: spoilers).

Zoals dat bij elke film gebeurt, trekt ook de cast van Wonder Woman 1984 (virtueel) de wereld rond om iedereen warm te maken om de film te gaan bekijken. De acteurs belanden in talloze talkshows en interviews, en lossen soms een heel klein beetje informatie over de prent waarin ze te zien zijn.

Jonge actrices en stunts

Maar soms komt die informatie niet van de acteurs, maar van de interviewers. Deze keer is het de Britse talkshowhost Graham Norton die z’n mond voorbij heeft gepraat. Hij spreekt via een videoverbinding met Wonder Woman-hoofdrolspeelster Gal Gadot.

De twee hebben het onder andere over de jonge actrice die de jongere versie van Gadots personage Diana Prince speelt. Het meisje heet Lily Aspell, is dertien jaar oud, en doet al haar stunts zelf. Dat vertelde Gal Gadot tijdens haar gesprekje met Graham Norton. Maar daarna ging het mis.

Spoilers

Norton vertelt dat Wonder Woman-fans heel hard zullen uitkijken naar de nieuwe film, omdat ze voor het eerst de onzichtbare jet van Diana Prince te zien zullen krijgen. De uitdrukking op het gezicht van de actrice verandert volledig, en ze probeert de talkshowhost te doen stoppen met praten.

“Ik denk niet dat je dat mag zeggen”, klinkt het onder andere bij Gal Gadot. “Ik heb geen idee waar je het over hebt. Je heb net een major spoiler gelost.” Daarop draait Norton zich om naar z’n andere gasten, en benadrukt ie dat “ze dat eruit zullen moeten knippen”.

Gepland?

De kans bestaat natuurlijk dat de spoiler gepland was. Dat gebeurt wel vaker wanneer de release van een film eraan komt. Op die manier proberen studio’s de interesse in en aandacht voor hun film nog groter te maken.

Wonder Woman 1984 verschijnt (in de Verenigde Staten) op Kerstmis in de bioscoop en op HBO Max.

Meer
Lees meer...