Left Right
scrollTop top

Alicia Silverstone speelt legendarische scène uit ‘Clueless’ na op TikTok


Alicia Silverstone Clueless TikTok
© Clueless, TikTok @aliciasilverstone

Clueless is een van dé meest gekende films uit de nineties. De film, met Alicia Silverstone in de hoofdrol, groeide uit tot een cultklassieker en zette de actrice stevig op de kaart. En ze is haar iconische lijn uit de film ook nog steeds niet vergeten. Dat bewijst ze in een nieuwe video op TikTok.

Clueless verscheen ondertussen al 26 jaar geleden. Toen leerden we Alicia Silverstone kennen als Cher in haar iconische geel-geruite mantelpakje. Ondertussen is de actrice 44 jaar oud, maar het vestje past nog steeds. Dat bewijst ze in haar allereerste video op TikTok.

“Ugh, as if”

Alicia Silverstone heeft haar eerste video gedeeld op TikTok en het is er meteen eentje dat we niet snel zullen vergeten. De actrice is voor de gelegenheid nog eens in haar gele blazer uit Clueless gekropen en speelde een legendarische (waarschijnlijk de meest legendarische) scène uit de film na.

Ze speelde de scène na waarin een “random high school boy“, haar vastpakt en Cher hem duidelijk maakt dat hij ver onder haar standaard is. Ze duwt hem van haar af en spreekt nadien de legendarische woorden: “Ugh, as if“. Voor de gelegenheid werd de high school boy gespeeld door Alicia’s tienjarige zoontje Bear Blu. Gelukkig mag hij nadien toch nog komen voor een knuffel. De video werd ondertussen al meer dan 29 miljoen keer bekeken en kreeg al 6,6 miljoen likes.

Bekijk hier de TikTok van Alicia Silverstone:

@aliciasilverstone

Ugh! As if… I wouldn’t join TikTok. 😉💛😘 ##Clueless ##AsIf

♬ Ugh… As if – Alicia Silverstone

Bekijk hier nog eens de originele scène uit Clueless:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…