Left Right
scrollTop top

‘Alle Kleuren’ van K3 wordt exclusief uitgebracht op vinyl om 25 jaar Studio 100 te vieren


K3
© Tanguy Jockmans/Isopress-Senepart (via Isopix)

K3-fans van het eerste uur kunnen binnenkort een collectors item aan hun collectie toevoegen. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Studio 100 zal het album ‘Alle Kleuren’ van K3 uitgebracht worden op vinyl. Het gaat om het originele album, waarop dus de originele bezetting van K3, Karen, Kristel en Kathleen, te horen is.

Het album ‘Alle Kleuren’ van K3 verscheen op 12 september 2000 en werd een gigantisch succes. Zo stond het album zes weken lang op de eerste plaats in de Belgische Ultratop en ook in Nederland stond het vier weken lang op nummer één. En nu komt het opnieuw uit, maar dan op vinyl.

‘Alle Kleuren’ op vinyl

Dit jaar viert Studio 100 z’n 25ste verjaardag. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Fans van K3, en dan vooral die van het eerste uur, kunnen het – legendarische – album ‘Alle Kleuren’ kopen op vinyl. Het gaat om een beperkte oplage die beschikbaar zal zijn op Record Store Day.

De plaat wordt uitgebracht op limoengroen vinyl en bevat alle nummers van het originele album uit 2000. Op de plaat zijn zo dus de klassiekers Alle Kleuren, Hippie Shake, Yippee Yippee, Leonardo en Oma’s aan de top te vinden. Maar ook de iets onbekendere topnummers 1,2 doe met me meeMiljoen, Laat de wind maar waaien, Om te dromen, Ik schreeuw het van de daken, Jongens zijn gek en Doe Maar.

De plaat is verkrijgbaar vanaf 11 juni 2021, de dag voor Record Store Day.

K2 zoekt K3

Dit najaar zal de bezetting van K3 opnieuw veranderen. Klaasje heeft namelijk besloten op de meidengroep te verlaten. In een televisieshow zal opnieuw gezocht worden naar opvolging. Daarbij zijn er op dit moment nog 1.442 mensen in de running. Wie uiteindelijk de plaats van Klaasje zal innemen, zullen we later dit jaar te weten komen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…