Altijd een gescheurde broek? Deze jeans heeft 50 jaar garantie

Altijd een gescheurde broek? Deze jeans heeft 50 jaar garantie

Ken jij iemand die elke maand een nieuwe jeansbroek nodig heeft? Dan heeft dit bedrijf de oplossing! Zij komen af met een jeans die 50 jaar zou meegaan. 

De Kickstarter-campagne Half Century Jeans heeft aangekondigd dat deze onverwoestbare jeans zeker 50 jaar meegaan. De jeans belooft geen scheuren, geen lelijke verkleuringen en geen vormen te creëren aan de knieën. Als ze toch kapotgaan op één of andere manier zou het herstel van de broek helemaal gratis zijn.

Superjeans

Als we de campagne moeten geloven, zou de jeans heel comfortabel moeten zitten. De reden waarom de jeans niet snel kapotgaat, is omdat de stof bestaat uit speciale materialen. Zo worden zogenaamde spectra vezels gebruikt die 15 keer sterker zijn dan we gewoon zijn. Deze spectra vezels worden vooral gebruikt voor materialen van extreme sportactiviteiten, maar nu dus ook in deze superjeans.

Goed voor het milieu

Als dat niet genoeg is, zou je dankzij deze jeans ook nog eens een steentje bijdragen voor een beter milieu. Volgens de pagina van deze jeans zou de modeindustrie de tweede grootste vervuiler zijn. Door minder jeans te produceren, reduceren we dus ook de vervuiling.

Binnenkort kan je de jeans online bestellen voor 69 Britse pond, dus zo’n 78 euro. 78 euro kunnen we wel missen op 50 jaar tijd hé?

Ken jij iemand die altijd rondloopt met een gescheurde broek?