Amerikaans bedrijf biedt vrijwilligers 2.000 dollar om 100 kakkerlakken los te laten in hun huis

Amerikanen die op zoek zijn naar een originele manier om wat bij te verdienen, kunnen zich wagen aan een opvallend experiment. Een verdelgingsbedrijf voor ongedierte biedt vrijwilligers namelijk 2.000 dollar (1.880 euro) om 100 kakkerlakken los te laten in hun huis. De bedoeling is om op die manier verschillende bestrijdingsmethodes te testen.

Het is crisis voor (bijna) iedereen en dus zoeken heel wat mensen naar manieren om extra geld te verdienen. Amerikanen die geen schrik hebben van kleine kruipende beestjes kunnen daarvoor nu terecht bij The Pest Informer. Dat bedrijf zoekt namelijk vijf tot zeven huiseigenaars die bereid zijn om zo’n 100 Amerikaanse kakkerlakken in hun huis los te laten.

De verdelgingsfirma zal vervolgens verschillende methodes testen om het ongedierte te bestrijden. Tijdens die testperiode zullen ze in je huis ook filmen om te zien welke technieken er het meest efficiënt zijn om je opnieuw te verlossen van de kakkerlakken. Om kandidaten gerust te stellen, laat The Pest Informer weten al meer dan 20 jaar ervaring te hebben in de branche.

30 dagen

Jammer genoeg – of niet – geldt het aanbod enkel voor inwoners van de Verenigde Staten die 21 jaar of ouder zijn. Bovendien moet je eigenaar zijn van het huis, of op zijn minst een geschreven toestemming hebben van de huiseigenaar. De test zal ongeveer 30 dagen duren. In die tijd mag je blijven wonen in je huis, maar mag je wel zelf geen extra maatregelen nemen tegen de kakkerlakken.

De verdelgingsfirma belooft, naast een vergoeding van 2.000 dollar (1.880 euro), dat het sowieso alle losgelaten kakkerlakken aan het einde van het onderzoek zal verdrijven. Bovendien zijn al hun geteste technieken veilig voor mensen en huisdieren.

Meer
Lees meer...