Amerikaanse TikTokster vloog naar andere kant van het land voor haar date om alleen maar gedumpt te worden

Heb je al ooit eens meegemaakt dat je date niet kwam opdagen? Of dat die tijdens jullie date naar het toilet gaat en nooit meer terugkeert? De Amerikaanse TikTokster Samantha vloog speciaal voor haar date naar de andere kant van het land. Ze besloten om samen een kort dutje te doen op hun hotel, maar toen ze wakker werd bleek haar date echter nergens meer te bespeuren.

Het moet je maar overkomen. Je neemt speciaal het vliegtuig om je date te zien om achteraf alleen maar gedumpt te worden op jullie hotel. Het overkwam TikTokster @sdenoyer, die eigenlijk Samantha heet. In een TikTok-video onthulde ze namelijk dat ze een vlucht had gepakt om op date te gaan met een wederzijdse vriend die ze tot nu toe enkel via FaceTime had gezien. De eerste nacht spendeerden ze bij zijn thuis. Op de tweede dag gingen ze samen brunchen en op hotel.

Het verhaal

In de virale TikTok die intussen al meer dan 1,8 miljoen keer bekeken is, schreef Samantha: “Ik vloog naar de andere kant van het land voor mijn date, maar toen ik wakker werd uit mijn dutje was hij verdwenen, samen met zijn spullen.” Daarna toonde ze kort de lege plek naast haar in het bed. Ze deelde ook nog een hele reeks berichten die ze erna naar hem stuurde, zonder antwoord.

“Dit is zo fucked up”, schrijft ze daar. “Had je dit niet eerder kunnen doen, zodat ik mijn vlucht nog kon omwisselen wtf. En je hebt ook mijn wodka meegenomen???”, vroeg ze hem. In een daaropvolgende TikTok legde ze uit dat ze drankspelletjes aan het spelen waren voor haar date ervandoor ging.

Samantha vertelde dat ze hem nog meermaals heeft proberen bellen, maar hij nam niet op. Daarna schakelde ze hun gemeenschappelijk vriend in. Die kon haar date wel uiteindelijk bereiken, maar hoorde enkel luide muziek aan de andere kant van de lijn. Later bleek die toch te antwoorden waarbij hij zei dat hij een “familie noodgeval” had.

Reacties

Talloze TikTok-gebruikers reageerden op de video en hadden vooral veel vragen, maar ook een ongezouten mening. “WAAROM doen mannen dit, kan iemand mij dat alsjeblieft eens uitleggen”, vroeg iemand. “Wat ik mij afvraag, is waarom je ooit een vliegtuigticket zou kopen om een man te zien”, schreef een ander. “Damn je bent wel heel wanhopig”, reageerde nog iemand. “3 maanden later: ‘Heeeeey, vreemde”, grapte een andere gebruiker. Eén iemand bood zelfs een helpende hand aan. “Ben je veilig, heb je hulp, geld of een vriend nodig??!!”

Samantha zelf ging echter akkoord met de meeste reacties op haar TikTok en zei dat ze alleszins een “grote les had geleerd” uit de hele ervaring.

Bekijk de TikTok hier:

@sdenoyer #stitch with @ayeevuh._ #greenscreen ♬ original sound – SamanthaMarie
Meer
Lees meer...