Left Right
scrollTop top

Andrew Garfield speelt een creepy YouTuber is eerste trailer van ‘Mainstream’


Mainstream Andrew Garfield
© IFC Films

IFC Films heeft een eerste trailer gelost van de film Mainstream. Daarin speelt Andrew Garfield een populaire YouTuber die steeds meer verslonden wordt door de duistere kant die hoort bij zijn sterrenstatus.

Mainstream gaat over de jonge vrouw Frankie, gespeeld door Maya Hawke (Stranger Things), die hoopt op online beroemdheid. Dat lijkt ze eindelijk te vinden als ze de charismatische Link, gespeeld door Andrew Garfield (Hacksaw Ridge, The Social Network, The Amazing Spider-Man) leert kennen. Die is razend populair op YouTube en de twee beginnen samen video’s te maken. Hun succes leidt tot een reguliere televisieshow, maar dan dreigt de duistere kant van hun beroemdheid hen allebei te ruïneren.

De film belooft volgens de makers om “je te laten nadenken over je relatie met sociale media, terwijl het fungeert als waarschuwend sprookje over wat onze cultuur waardeert en de psychologische gevaren die ermee gepaard kunnen gaan.”

Gia Coppola

Mainstream is van de hand van Gia Coppola, de kleindochter van de legendarische regisseur Francis Ford Coppola (The Godfather). Het is haar tweede film na Palo Alto uit 2013.

De cast bestaat naast Andrew Garfield en Maya Hawke ook nog uit onder andere Nat Wolff (The Fault in Our Stars, Paper Towns) en Jason Schwartzman (The Grand Budapest Hotel, Mozart in the Jungle). Daarnaast zijn er ook heel wat influencers die een cameo hebben in de film. Zo zien we onder ander Jake Paul, Juanpa Zurita en Casey Frey.

Bekijk hier de trailer van Mainstream


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428