Andrew Garfield sluit terugkeer als Spider-Man niet uit


In het kort

  • Andrew Garfield staat open voor een terugkeer als Spider-Man.
  • Zijn toekomstige betrokkenheid hangt af van het vinden van het juiste verhaal dat zowel hemzelf als de fans aanspreekt.

Acteur Andrew Garfield heeft aangegeven open te staan voor een terugkeer als Spider-Man onder specifieke voorwaarden. Garfield staat bekend om zijn rol als Spider-Man in de Amazing Spider-Man-films. Zijn prestaties werden alom geprezen en veel fans beschouwen hem als een van de beste acteurs om de superheld te spelen. Zijn personage, Peter Parker, een journalist die in een superheld verandert nadat hij is gebeten door een radioactieve spin, laat een mix zien van jeugdige verwarring en buitengewone vaardigheden.

Voorwaarden

Hij herhaalde de rol in Spider-Man: No Way Home, waar hij herenigde met de vorige Spider-Men, Tobey Maguire en Tom Holland, in een multiverse crossover. Garfields bereidheid om terug te keren hangt echter af van bepaalde factoren.

Garfield zei dat hij alleen een terugkeer zou overwegen als het project echt verrijkend zou zijn en een uniek en spannend verhaal zou bieden. Hij uitte zijn liefde voor het personage en het plezier dat het hem brengt. Een interessant verhaal of een unieke invalshoek zou hem kunnen overtuigen.

Meer
Lees meer...