‘Anyone But You’ vanaf deze week te zien op Netflix

Het is dan toch eindelijk zover. Vanaf morgen 18 juli kunnen fans van romcoms terug op Netflix terecht. Dan is namelijk de film Anyone But You daar te vinden. Eerder meldden we dat die al op de streamingdienst stond, maar toen ging het om een select aantal landen. Nu is hij ook eindelijk voor abonnees in België en Nederland beschikbaar.

Wat gebeurt er als er twee populaire acteurs worden samengezet in een romcom? Dan krijg je Anyone But You. In de film spelen Sydney Sweeney en Glen Powell de hoofdrol. Sweeney is vooral bekend door haar rollen in Euphoria en het eerste seizoen van The White Lotus. Powell is de laatste tijd niet meer van het scherm weg te houden en zat onder andere in Top Gun: Maverick en Hit Man. Op dit moment is hij ook in de bioscoop te zien in de film Twisters.

Anyone But You

De romcom gaat over Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) die elkaar op een vliegtuig naar Australië tegenkomen. De twee kennen elkaar van een eerdere date en nacht samen, maar hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Wanneer blijkt dat ze op hetzelfde trouwfeest zijn uitgenodigd, maken ze een deal.

Op dat trouwfeest vindt het duo namelijk nogal wat oude bekenden, dus doen Bea en Ben alsof ze een koppel zijn. Op die manier kan Ben zijn aantrekkelijke ex jaloers maken en wordt Bea niet meer door haar ouders gekoppeld aan mannen die ze niet kent.

Netflix

Op sociale media is er sinds de release van de film al veel over gesproken. In april liet de streamingdienst dan ook weten dat de film er zou verschijnen. Hoewel het er in eerste instantie op leek dat de film ook in ons land te zien zou zijn, bleef die release uit. Nu is het dus wel eindelijk zover. Vanaf morgen, 18 juli, kunnen ook de Belgische fans genieten van Anyone But You.

Bekijk de trailer hier:

.
Meer
Lees meer...