‘Anyone But You’: Romantische komedie met Sydney Sweeney en Glen Powell krijgt trailer

De romantische komedie Anyone But You heeft een trailer gekregen. In die film moeten vijanden Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell), die een verleden samen hebben, door omstandigheden doen alsof ze een koppel zijn. Anyone But You komt begin februari uit in de cinema.

Bea en Ben hadden ooit een toffe date die eindigde met een heel stomende nacht samen. Daarna liep het echter meteen zwaar fout tussen de twee die elkaars tegenpolen blijken te zijn. Heel wat later komen ze elkaar opnieuw tegen op het vliegtuig naar Australië, waar ze allebei uitgenodigd zijn op hetzelfde trouwfeest.

Op dat trouwfeest blijken Ben en Bea nog met enkele personen een geschiedenis te hebben. Zo is er Jonathan, de ex van Bea waaraan haar ouders haar opnieuw willen koppen. Daarnaast is er ook Margaret, de ex van Ben waarvoor hij nog steeds een serieus boontje heeft. Om die twee problemen op te lossen besluiten Bea en Ben te doen alsof ze een koppel zijn. Zo laten de ouders van Bea haar gerust en kan Ben Margaret jaloers maken.

Sydney Sweeney en Glen Powell

De hoofdrollen in Anyone But You worden gespeeld door Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus) en Glen Powell (Scream Queens, Top Gun: Maverick). Daarnaast bestaat de cast ook uit onder andere Darren Barnet (Never Have I Ever), topmodel Charlee Fraser, Alexandra Shipp (X-Men), rapper GaTa, Hadley Robinson (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty), Michelle Hurd (Blindspot), Dermot Mulroney (Shameless), Rachel Griffiths (Hilary and Jackie) en Bryan Brown (The Thorn Birds).

Bekijk hier de trailer van Anyone But You:

Anyone But You verschijnt op woensdag 7 februari in de cinema.

Meer
Lees meer...